BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Danfoss Orkestret spiller koncert i Broager kirke

29-11-2019Onsdag den 4 december kl 19.30 giver Danfoss Orkestret koncert i Broager Kirke. Der er gratis adgang.
Orkestret er et 38 mands brass band. Alle har amatørstatus med undtagelse af orkestrets dirigent, som er professionel musiker/dirigent (pt. vacant).

Danfoss Orkestret blev dannet i 1955 på fabrikant Mads Clausens foranledning, og fejrede sit 50 års jubilæum i 2005. Orkestret er et 38 mands brass band. Alle har amatørstatus med undtagelse af orkestrets dirigent, som er professionel musiker/dirigent (pt. vacant).

Danfoss Orkestrets repertoire er omfattende og alsidigt. Det spænder fra marcher, musicalmelodier og evergreens til større brass band værker.
I Danfoss koncernen er orkestret utroligt populær og spiller bl.a. til åbent hus / familiedage, indvielser, generalforsamlinger, samt ved begivenheder hos en række af Danfoss' selskaber uden for Danmark.

Uden for Danfoss spiller orkestret til officielle sommerkoncerter, kulturnatsarrangementer, kirke- og julekoncerter og lignende. Dertil kommer orkestrets traditionelle forårskoncerter i Sønderborg og Nordborg hvert år i april/maj.

Danfoss Orkestret optræder både med egne og professionelle solister. Ved orkestrets forårskoncerter, bl.a. med violinisten Anker Buch, trompetisten Per Nielsen og sangerne Trine Gadeberg og Dario Campeotto, Christoffer Brodersen.

Orkestret er medlem af Dansk Amatørorketster Forbund (DAO) og deltager herigennem i konkurrencer, bla DM der afholdes hvert år i november måned.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk