BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

De frivillige bidrag er med til at gøre en kæmpe forskel

16-11-2017


Børn samler skrald på losseplads i Cambodja. Mange bor på lossepladsen og kommer ikke i skole.

På tirsdag står der frivillige fra SOS Børnebyerne foran Broager-Hallen. Når du møder op for at stemme, har du derfor chancen for også at give en mønt eller seddel til fordel for forældreløse og udsatte børn i Laos og Cambodja.

"Har du to timer, så har vi brug for din hjælp"

Faktisk har den lokale SOS-gruppe brug for frivillige til at give en hjælpende hånd med indsamlingsbøtten, fortæller Bodil Glenthøj, formand SOS Børnebyerne Sønderborg kommune. Er du interesseret i at blive indsamler, så skriv til bodil.glent@gmail.com eller ring 30503982.

”Der skal utrolig lidt til, før man er med til at gøre en kæmpe forskel. På to timer kan en typisk indsamler få lidt over 1.000 kroner i bøtten. Har man ikke tid til at samle ind, så håber jeg, at man tømmer sparebøssen, så man har en masse småmønter klar, når man møder en af vores indsamlere foran valgstedet – ellers kan man også donere via MobilePay,” siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne.

De indsamlede donationer går til forældreløse og udsatte børn i Laos og Cambodja. I Laos har 85.000 børn nemlig mistet en eller begge forældre og hver tredje lever i ekstrem fattigdom. I Cambodja er mere end hvert fjerde barn underernæret, og mere end hvert tredje barn under 14 år er børnearbejder.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk