BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

De guider dig, hvis du vil

24-10-2018


Med knap 100 tilmeldte var der fuldt hus. (Foto: Kristian Pallesen)

Hvis du har lyst til at gå en tur på den spanske Camino i f.eks. april næste år, så vil Sven Ruder og Jørn Plauborg, begge fra Broager, gerne være din guide et par dage (gratis). Begge har gået på Caminoen, Sven Ruder mange gange, og de fortalte onsdag aften på Broagerhus om deres oplevelser. De afsluttede deres levende fortællinger med at byde sig til, hvis der f.eks. er fire eller flere, som i en gruppe har lyst til næste år at vandre på Caminoen. – Så er vi gerne med fra start og et par dage, og så forsvinder vi igen, sagde Sven Ruder.

De knap 100 fremmødte fik mange gode tipis med hjem og et klart budskab om, at det er fødtøjet, der er vigtigst. En vandresko skal være et nummer større end du normalt køber, så der er plads til varme og større fødder!! Og så skal din opbakning ikke veje mere end højest 10 procent af din kropsvægt, altså når vandflasken er vejet med. – Men for mit vedkommende er 10 procent af kropsvægten altså bare for meget, erkendte Jørn Plauborg. Og Sven Ruder viste listen over et udstyr, der vejer 7 kg. Det er nok til at klare sig.

På alle måder blev aftenen arrangeret af Broagerhus en god oplevelse – med et godt tag-selv-bord, vine og musikalsk underholdning. Kvintetten The true drue Crew spillede. Og dem kandu læse mere om ved en senere lejlighed på denne nyhedsside – www.broager.dk

Alle spørgsmål om at vandre kan du med ret stor sikkerhed få svar på. I hvert fald er Sven Ruder klar til at give svar på tlf. 29449768, og Jørn Plauborg kan kontaktes på mobil 51222411.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk