BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Dejligt mange børn deltog

06-01-2019Jørgen Michelsen fortæller fra årets håndbolddens dag.

BUI Håndbold havde planlagt to forskellige arrangementer for børn og unge og to for unge og voksne. Børnearrangementerne var en succes med en fint antal deltagere. Men til aktiviteterne for unge og voksne var der et lidt skuffende deltagerantallet.

Her var der planlagt 1 times håndboldfitness og 1 times 5 a side håndbold. Begge dele var godt gennemført, og begge dele gav sved på panden, men var også sjove og inspirerende. Specielt håndboldfitness, hvor der absolut ikke er nødvendigt at kunne kaste og gribe en bold på højt niveau. Så selv en gammel fodbold- eller anden idrætsudøver vil kunne få en masse ud af det.

Håndboldfitness hver tirsdag

Ifølge BUI Håndbold koster den resterende sæson 150 kroner, og der brændes energi af hver tirsdag fra klokken 17:30 til 18:45. Alle kan deltage og der er 20 tilmeldte og godt 14 der deltager hver uge.

Jeg kan kun anbefale at prøve det, og ligger der et nytårsforsæt om at komme ned af sofaen og op i omdrejninger, er muligheden lige udenfor døren og til en overkommelig pris.

5 a side som blev en smule modificeret pga. deltagerantal, men  var også sjovt. Der spilles med en blød bold og på en halv længde i forhold til normalt. Så alle vil kunne være med og få både sjov og motion ud af det.

Dog er denne mulighed først planlagt til opstart i Broager efter sommerferien. Så det var en prøveballon, men absolut værd at se, om det ikke kan blive en del af det allerede eksisterende udbud.

Fint initiativ af BUI Håndbold. Tak for en sjov og motionerende lørdag middag.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk