BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Den nye scene i Broager blev årets største projekt

31-05-2021Hele overskuddet fra BUI-afdelingen  BUI Rock går til at støtte arbejdet med unge i alle BUI’s afdelinger i Broager. Pengene er øremærket til at give børn og unge oplevelser, og 20.000 kr. blev fordelt efter sidste års drift i form af corona-juleposer til børnene. På generalforsamlingen gav formanden Martin Hansen et tilbageblik på corona-året 2020.

Årets største projekt var bygningen af scenen, efter at alle godkendelser var kommet i hus.

BUI Rock pressede endda sig selv en smule, da de ville være i hvert fald så tilpas færdige, at der kunne afholdes sceneindvielse og BUI Rock den 20. juni. Et ambitiøst projekt, som lykkedes i hvert fald med scenen. Dog kunne der pga. restriktioner ikke afholdes noget i den planlagte weekend, men så blev der udtænkt en plan B.

Det resulterede i et brag af en fest den 4. september og en kæmpe succes indenfor alle parametre.

Og det er ikke kun årets BUI Rock, som foreningen står bag for at skaffe midler. I 2020 var der tale om følgende:

- Et børnearrangement i vinterferien, hvor BUI Rock i samarbejde med Als Udlejning afviklede et kæmpe legeland midt i Broager. En kæmpe succes, med en masse glade børn, der rigtigt fik brændt krudt af.

- Afterski fest i hallen i februar i samarbejde med BUI Kultur, hvor BUI Rock stillede med deres store cocktailbar.

- En aftale med OK Benzin om sponsorstøtte, så der hver gang der tankes gives et beløb til BUI Rock.  Her er det vigtigt at nævne, at såfremt nogle har valgt BUI med en ældre aftale, skal denne ændres ved et aktivt valg i App'en, så det fremadrettet er BUI Rock, der modtager beløbet. BUI-aftalen er ikke længere gældende.

- Opstart af BUI Rock gin-projektet, som allerede er blevet en succes

Som formanden udtrykte det som afslutning på beretningen:

"Jeg vil igen her til sidst slå fast, at uden vores sponsorer og frivillige ville vi ikke kunne skabe så meget glæde for byens borgere, og det er det som gør, at vi kan blive ved og sætte vores navn BUI Rock på kortet i Broager og omegn."

Genvalg

Næste punkt på dagsordenen var valg til bestyrelsen. Her afgik Henrik Nygaard, Henrik Hilmer og Dan Grau. Alle havde givet udtryk for at de modtog genvalg. Alle 3 blev genvalgt med bifald.

Under eventuelt blev der nævnt flere ting:

- Fokus på bæredygtighed og genbrugsglas og andre remedier der anvendes. Her er det en bunden opgave, da engangsservice bliver forbudt indenfor en kortere periode.

- Hjemmesiden har haft nedbrud, men Dan Grau er ved at få den opbygget igen.

- BUI Rock har fået skænket en skurvogn af BUI Fodbold, der efter planen skal op og stå i forbindelse med scenen og beklædes med det samme materiale.

- Scenen mangler et halvtag bag til.

- Den gamle scene er sat til salg, men gør endnu engang nytte til årets arrangement, da den bliver brugt som backstage.

Generalforsamlingen sluttede efter en god times tid i god ro og orden og bestyrelsen satte sig efterfølgende til at arbejde videre med at få de sidste ting på plads til årets festival den 19. juni på Idrætscenteret. Der er med de nuværende rammer (pr. 31. maj) adgang for 500, og alle billetter er solgt.

-jørgen.