BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Den største forening på Broagerland fik årsmødet med

11-03-2020


Bestyrelsen i Ældre Sagen i Broager

De fik årsmødet med, før bommen gik ned og alle aktiviteter i Ældre Sagen er aflyst frem til 1. juni. – Og heldigvis for det, siger Tove Hansen og ser tilbage på et årsmøde på Broagerhus, hvor der var fin opbakning.

Finn Wogensen beretter fra årsmødet, at der var 75 fremmødte, som hørte Tove Hansens første beretning som formand – med Frede Weber Andresen som mødets dirigent.

I formandens beretning oplyste Tove, at ÆldreSagen i Broager har 1340 medlemmer, af arrangementer og rejser nævnte Tove 6 søndags cafeer,
foredrag med bl.a. Kiddo, Hans Heinrich Hansen.

Rejer til Rold Storkro og Flodkrydstogt i Holland og Belgien. Endagsture til Hamborg og Koldinghus og til Flensborg Bryghus og Varde Sommerspil – to populære ture. Yderligere fem arrangementer kunne nævnes. Året sluttede med julehygge på Broagerhus. Regnskabet fremlagt af Kaj Ove Larsen vidste et overskud på kr. 29.271,00
 

Tove fortalte om arrangementer i 2020, en tur til Kiel, og igen en tur til Rold Storkro og en rejse til Krakow i Polen i august måned, hvor der stadig er ledige pladser. (Bemærk, at også udflugter m.v. frem til 1. juni er aflyst).
 

Valg til bestyrelsen: Tove Hansen og Walter Jacobsen blev genvalgt. Kaj Ove Larsen gik ud af bestyrelsen. Glendi Hvidkilde som var suppleant blev valgt ind i bestyrelsen. Tove Beck valgtes som ny suppleant.
Årsmødet sluttede med smørrebrød.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk