BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Det bliver et mere levende Broagerhus

31-08-2018


Erik Krogh glæder sig over, at stadig flere bruger huset

Formanden for medborgerhuset i Broager, Erik Krogh, er meget tilfreds med det nye program, som kreative borgere nu har budt ind med og offentliggjort på Broagerhus.dk.

- I forhold til sidste sæson får vi nu nye og flere fritidstilbud til folk på Broagerland. Flere af de nye aktiviteter har opstart i de kommende uger, og jeg vil da opfordre læserne til at kigge på programmet. Det ligger på vores del af denne hjemmeside, så klik engang på Broagerhus i topbjælken og se hobby- og fritidstilbuddene.

Jeg har hørt nogen sige, at man jo er nødt til at være med fra start for at være med på et hold. Men sådan er det ikke. Man kan møde op, når man vil, og man er heller ikke forpligtet til at fortsætte, hvis man ikke har lyst at være med i hele sæsonen. Så vores tilbud er ikke som aftenskolernes, hvor man betaler for en hel sæson. Det koster kun kr. 10,00 incl. kaffe hver gang man deltager i en aktivitet, og alle kan inspirere hinanden, understreger bestyrelsesformanden.

 

Flere brugere

Stadig flere bruger Broagerhus. – Vi har gode møde- og aktivitetslokaler og oplever, at stadig flere booker et lokale til møder og arrangementer. Det er godt for driftsøkonomien. For helt let er det ikke at få enderne til at nå sammen. Vi skal her i efteråret genforhandle vores brugeraftale med kommunen, så vi håber at få et godt resultat af disse forhandlinger, med hensyn til fordelingen af tilskud m.v., siger Erik Krogh.

 

Ca. 490 medlemmer

Alle kan komme og benytte Broagerhus, også selvom man ikke er medlem. – Men selvfølgelig ser vi gerne, at endnu flere vil vise deres opbakning til huset ved at indbetale de 50 kr., som er årskontingent for at være medlem. Vi har kun oplevet et lille fald siden åbningen. Dengang tegnede ca. 525 sig som medlem, og nu er medlemstallet ca. 490, oplyser formanden.

- Bestyrelse og frivillige er enige om, at borgerne skal opleve et levende Broagerhus. Et nyt træværksted bliver klar inden jul. Vi gentager ”De fem onsdage” med foredrag, og vi drøfter, hvordan vi kan gøre det endnu mere tillokkende at gæste info-cafeen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk