BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Det endte godt

19-08-2019Så kom dagen, hvor Serie 3 skulle starte sæsonen på hjemmebane mod Sønderborg Fremad, efter at have tabt sæsonens første kamp ude, ville det lune med 3 point. 

Kampen startede godt for BUI og i de første 14 minutter var der tale om spil til Fremads mål. De havde mere eller mindre ikke bolden på BUI's halvdel. Men efter et kvarter kom der dog et enkelt varselsskud, som dog gik langt forbi.

Minuttet efter kom BUI foran med 1-0 på et mål af Anders Jensen. Det fortsatte med spil mod Fremads mål og efter 25 minutter reddede indersiden af stolpen Fremad mod at komme yderligere bagud. Efter 31 minutter kom BUI foran med 2-0, målet scoret af Nicolai Bach Iversen og efter 37 min med 3-0 scoret af Anders Jensen igen. Lige inden pausen scorede Nicolai Bach Iversen. Så BUI gik til pause foran 4-0 med en godkendt 1. halvleg.

I det 50. minut brændte BUI et straffespark og lige efter får Fremad det første hjørnespark som egentlig godt dækker kampens forløb.

Efter 55 minutter får Fremad reduceret til 1-4 og efter 59 minutter yderligere til 2-4. Men anden halvleg var ikke på nogen måde velspillet fra BUI's side. Ikke ret meget hang sammen. Så spørgsmålet var om der kunne komme spænding i kampen eller om BUI kunne få lukket kampen. 

Det endte heldigvis på bedste måde, da BUI fik scoret til 5-2 i det 89. minut, målet scoret af Lukas Hansen og i det 90. minut til 6-2, målet scoret af Kristoffer Vinther.

Det endte godt, men der var mange på stadion der gav udtryk for frustration over, at BUI ikke fik lukket kampen ned og i stedet lukkede  Fremad ind i kampen. Mod en bedre modstander kunne det være gået galt.

Der er en ny chance for yderligere 3 point på onsdag, hvor BUI hjemme møder Dybbøl klokken 1830 på Idrætscenteret.

Serie 5 spillede søndag ude mod Bolderslev og vandt kampen 3-1. Målene scoret af Tobias Milter Jensen, Jakob Lyng Jensen og Tobias Krohn Jensen.

Serie 5 spiller deres første hjemmekamp tirsdag 27. august klokken 1900 på Idrætscenteret mod Midtals.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk