BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Det er ærgerligt - men coronaen hindrer julemanden i at nå frem i år

13-10-2020


Broager Erhverv og Brandværn sørger for julebelysningen.

Det er ærgerligt, siger formanden for Broager Erhverv, Jørgen Horne, som det første, da han fortæller, at vi nu godt på broager.dk kan offentliggøre, at både brandværn og Erhverv har drøftet situationen og er enige om, at der ikke er andet at gøre end at aflyse årets velkomst til julemanden.

- Vi er nødt til at aflyse årets julemarkedet på Torvet. Corona, smittefare og forsamlingforbud hindrer julemanden i at komme frem til den sædvanlige velkomst ved Broager Sparekasse. Musikerne spiller heller ikke. Og der bliver ingen salgsboder på Torvet den 13.december. Bortset fra at spejderne sælger juletræer. - Det forventer vi i hvert fald lige nu, for jeg håber da ikke, at julen er aflyst, bemærker gruppeleder hos spejderne Carsten Christiansen.

- Og vi skal nok få rigtig jul i Broager alligevel, er brandkaptajnen Ole Nielsen og Jørgen Horne enige om. De går sammen om at opsætte julebelysningen i Broager, så hovedgaden er oplyst den 1. december, måske et par dage før.

- Vi får så mange flere julestjerner i år, at vi lyser op fra kirken og hele vejen gennem Storegade helt ned til Nejsvej. Måske bliver der også til overts til lidt i sidegaderne, fortæller Jørgen Horne.

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk