BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Det er et skulderklap fra vores kunder

06-11-2017


Rådgiverne Kirsten Hesselholt, Rasmus S. Jepsen og Jesper Thomsen

Tendensen med mere tilfredse kunder i små pengeinstitutter genkender sparekassen.

"Vi har en klar fornemmelse af, at vi som lille sparekasse har godt fat i vores kunder og at de er glade for os. Dét at vi møder dem i øjenhøjde gør også, at der er en løbende dialog mellem rådgivere og kunder" fortæller direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen. 


"Det er da dejligt at se, at den fornemmelse bakkes op af denne undersøgelse og det er et stort skulderklap fra vores kunder, som vi kan være stolte af" lyder det fra en glad direktør. 
  
En lille sparekasse  
Men selvom sparekassen er lille, betyder det ikke, at man ikke kan følge med de store drenge i klassen. 


"Det er vigtigt for os at fortælle, at vi altså sagtens kan følge med og tilbyde stort set de samme ting, som de større pengeinstitutter kan. Vi har dygtige rådgivere, et professionelt Formuecenter, som har tjek på pension og investering, og så har vi en af Sønderborg Kommunes største teams af erhvervsrådgivere" fortæller Lars Christensen. 

Landsdækkende kundeundersøgelse  
Undersøgelsen gennemføres hvert år af Finanssektorens Uddannelsescenter. Undersøgelsen gør det muligt at følge den generelle tilfredshed med sektoren, men også at følge enkelte pengeinstitutters udvikling. 

35 pengeinstitutter har deltaget i undersøgelsen blandt privatkunder. Benchmarket er således baseret på vægtede svar fra kunder i disse pengeinstitutter. Samlet har næsten 52.000 privatkunder deltaget i undersøgelsen. 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk