BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Det koster jo ikke en formue

25-01-2019


Foto: Walther Jacobsen

Hvad gør man selv for at undgå indbrud, når man skal ud at rejse. Det fik godt 60 personer god inspiration til på Broagerhus, da Michael Skaarup fra Syd og Sønderjyllands Politi fortalte om tyverisikring af bolig samt tricktyveri - og de fremmødte til Ældre Sagens arrangement fik en gang skipperlabskovs med tilbehør og efterfølgende kaffe/te med småkager. 

 

Det var et meget givtigt og interresant foredrag om, hvad man kan gøre for at sikre sin bolig og dette behøves ikke at koste en formue. Som Michael sagde. Med sund fornuft kunne man komme langt, eks. når man er bortrejst, at få nabo til at tømme postkasse, fylde skrald i skraldespand, lade nabo parkere bil i indkørsel. I det hele taget gøre, så ens bolig ser ud, som der er nogen hjemme, når man nu ikke er hjemme og tage billeder værdigenstande som smykker, elektronik (PC´er, Iphone, Ipad etc.) mærke dem med DNA væske, så de kan spores tilbage til rette ejer.

Næste søndagscafé er sø. 24. febr. 2019 kl. 12.00 på Broagerhus hvor Claus og Brian fra Moberg køreskole vil fortælle om de nye færdselsregler mm.

- walther.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk