BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

det lyder lidt som et eventyr...

02-10-2019
Det var en grå og regnfuld søndag, hvor en flok Serie 5 spillere og ledere drog til den store by. Her skulle de møde topholdet Sønderjysk BF og se, om de kunne få 3 point med hjem i rygsækken. Fik de fyldt rygsækken helt op, ville de  overtage gruppens 1. plads og være et langt skridt videre mod det forjættede land, Serie 4.

Dog spillede Sønderjysk BF ikke helt med og havde hele spillet det første kvarter. I det 11. minut og igen 3 minutter senere blafrede BUI netmaskerne og som Mikkel Schelke fortalte mig: "Jeg var bange for at vi kunne blive kørt over".

Men i stedet for at blive kørt over, viste de igen stor moral og opbakning til hinanden i den sure situation. De begyndte at komme ind i kampen og fik reduceret efter 26 minutter ved Søren Callesen. Det blev så startskuddet til, at Sønderjysk BF spillerne begyndte at diskutere og demotivere hinanden. Men de gik alligevel til halvleg med en føring.

Efter 50 minutter fik BUI udlignet og det hjalp ikke på hjemmeholdets moral. De spillede i hvert fald ikke fodbold som i det første kvarter.

Efter godt en times spil fik BUI straffespark og kunne så komme foran. Men selvom den var yderligt placeret fik målmanden reddet.

Men alligevel ville BUI ikke hjem uden de 3 point, så efter 70 minutter fik Noah Østerlid netmaskerne til at blafre til 2-3. Resultatet holdt kampen ud.

Så eventyret fortsætter og nu ligger alt i hænderne på BUI spillerne. Skal de på sidste spilledag ikke få prinsessen og det halve kongerige, men i stedet oprykning til Serie 4. Der var vist ikke mange der havde set som en mulighed ved oprykningsspillets start. 

Nu er alle udekampene afviklet og med 3 sejre. Nu mangler de 3 hjemmekampe, som i virkeligheden nu nærmest er 2½ hjemmekamp. Den halve hjemmekamp skyldes, at kampen mod Midtals er en midtugekamp og den derfor bliver flyttet til Gråsten, da de på deres kunstgræsbane har lys. Dette er ikke tilfældet i Broager, endnu i hvert fald. 

De sidste kampe spilles som følger:

09. oktober klokken 1900 mod Midtals på Aarsbjerg Idrætscenter

13. oktober klokken 1400 mod BNS på Idrætscenteret i Broager

27. oktober klokken 1400 mod Sønderjysk BF på Idrætscenteret i Broager

I al den Serie 5 rusen skal Serie 3 ikke glemmes, men de har ikke spillet om point siden de vandt 7-0 hjemme over Bylderup/Bov. 

Men de starter så ud igen på søndag i Dybbøl klokken 1600 og på tirsdag den 8. oktober klokken 1900 ude mod Sønderborg Fremad. Herefter går det lystigt videre mod de nærmeste konkurrenter om billetterne til toget mod Serie 2.

-jørgen.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk