BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Dialog om boligudvikling

11-11-2022


Vi har modtaget:

vedr. Erik Kroghs læserbrev af 9.11.2022

Erik Krogh har kun fokus på nye udstykninger til nye parcelhuse. På borgermødet sidste år på Det Gamle Rådhus i Broager, (Broagerhus. Red.) blev der netop nævnt og efterspurgt nye unge- og ældre boliger i Broager. Dette forbigår Erik Krogh, på trods af at han ligeledes var med i mødet.

mvh
Jørgen Jensen
Brombjerg 73

Svar til Jørgen Jensen

På borgermødet arrangeret af Broager Udviklingsforum gav jeg udtryk for, at vi i Broager mangler et bredt udvalg af boligformer, det være sig behov for parcelhusgrunde, boligfællesskaber, rækkehuse til både unge og ældre borgere samt almene boliger, hvilket boligforeningen B42 der også var med til mødet kunne understøtte.

Opstår der mulighed for arealer ”bylommer” i Broager by vil det også være en mulighed for at etablere af nye boliger.

Som nævnt i mit læserbrev, er der ikke udlagt arealer til boligbyggeri i Broager siden 2012 og det mærker vi tydeligt i dag. Når man gerne vil blive boende i Broager og ønsker en anden boligtype end parcelhus, er der ikke meget at byde på p.t. Det skal vi have ændret på, ved at få nye arealer til boligbyggeri med i den kommende Kommuneplan, så vi for mulighed for boligudvikling i Broager igen.

Venlig hilsen
Erik Krogh
Sletmarken 10


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk