BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Drama i Egernsund

08-04-2021


Som tidligere omtalt, skulle både Serie 1 og Serie 4 i kamp i weekenden.

Serie 1 fik ikke noget ud af det pointmæssigt, men det skyldes nu ikke at de tabte. Kampen mod Esbjerg blev udsat pga. vejret.

Næste Serie 1 kamp er lørdag hjemme mod Kolding Boldklub.

Serie 4 skulle hjemme på SUS Park møde Egernsund KIF, men kampen blev afviklet i Egernsund, da SUS Park ikke var spilbar ifølge BUI spilfordeler. Men kampen gælder stadig som BUI hjemmekamp og det betyder, at Egernsund får deres hjemmekamp i maj måned som i turneringsplanen.

Det er normalt et spændende og ofte dramatisk opgør. Det blev også denne gang og uden en vinder. Kampen endte 3-3 efter 2 gange føring til BUI, men de blev hentet til sidst.

BUI kommer foran 1-0 ved "Bisse" (Tobias Bach Iversen) efter 20 minutter og 2-0 på straffespark efter 35 minutter ved Phillip Thorngrim. Egernsund kommer på 2-2, men efter 70 minutter får BUI endnu et straffespark som Phillip Thorngrim igen scorer på. Lige inden kampens slut får Egernsund udlignet til 3-3.  Et ifølge både træner Henrik Nygård fra EKIF og Ole "Elektriker" Jensen fra BUI var det ikke uretfærdigt at kampen endte uafgjort. De gav begge udtryk for, at hvert hold havde hver deres halvleg. 

Hvis man ser på kampfakta, ser det ud til at have været en både hård og unfair kamp, der resulterede i 2 røde kort og en hel stak gule kort.

Men ifølge både træner Henrik Nygård fra EKIF og Ole Jensen fra BUI var der ikke tale om hverken en ond eller hårdere kamp end så mange andre lokalopgør. En stor del af situationerne skyldes ifølge begge manglende kamptræning, timingen i tacklingerne og det generelle blik for spillet.  Det kan der ikke siges noget til med den opstart som holdene har haft. 

Grunden til at Egernsund KIF målene ikke fremgår er, at der intet er på kampfaktasiden på DBU Jyllands side og det samme med kortene. Dog blev de 2 røde kort uddelt til BUI efter at begge spillere havde fået gult 2 gange.

Efter kampen var der ingen sure miner holdene imellem og stemningen var fin ifølge flere fra begge hold.

Næste Serie 4 kamp er på fredag hjemme mod Dybbøl IU. 
 

-jørgen.