BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Efter 30 minutter går det galt..

08-10-2017Kamp referat FC-Sønderborg (U19)  - Oure  2 - 2

Af Preben Holm Nielsen.

I dagens kamp mod Oure fik vi en fin start på kampen, men hurtigt fik Oure overtaget i kampen og vi løb meget forgæves i deres hurtige kombinationer. Vi havde svært ved at fastholde bolden i egne rækker, hvilket resulterer i at vi bliver presset længere tilbage på banen end vi gerne ville. Oure udfordrer os konstant med stikninger og bolde i rummet på midten mellem midtbanen og forsvarskæden.

Målmand Dennis Hansen må to gange hive flotte redning frem og holder os på den måde inde i kampen. I den anden ende har vi et enkelt nærgående forsøg som med lidt held godt kunne have givet os føringen.

Efter 30 min. går det galt. Vi kommer i ubalance i forsvaret og Oures angriber bliver sendt afsted i dybden midt for mål, og han sætter den sikkert ind til 1 – 0.

Denne føring holder til pausen og vi går lidt frustreret til pause. Vi havde ikke helt ramt det spillemæssige niveau vi gerne ville og vi har ikke helt været gode nok i nærkampene. Det har foregået for meget på Oures præmisser. Vi er dog enige i at der stadig er muligheder i denne kamp.

I anden halvleg tager vi dog helt anderledes fat og tager modet til os og møder Oure lidt længere fremme på banen, får bedre tempo i vores kombinations spil og hele holdet kæmper forbilledligt for hinanden.

Efter ca. 15 min bliver vi belønnet for vores engagement og på en lang frisparksbold fra omkring midten, stiger midterforsvareren Matthias Lund Hansen til vejrs og lægger bolden med et flot hovedstød i modsatte hjørne ind bag målmanden. 1 – 1 og så var det ikke engang ufortjent.

Så var vi for alvor med i kampen og nu foregår kampen på vores præmisser og nu er det Oure der må løbe rundt i vores kombinationer. Ca. 10 min. senere opstår en klumpsituation foran Oures mål, Oures målmand halvklarer en god afslutning fra klods hold og på riposten, som ryger op i luften stiger Mikkel Skriver Nicolaisen flot op og header bolden i mål. 2 - 1

I den sidste del af kampen smider Oure alt frem og 10 min før tid får de udlignet på et indlæg, hvor vi ikke får bolden sendt væk.

Kampen bølger frem og tilbage og vi har to yderligere to nærgående forsøg ved de to indskiftere Nicklas Østerlid og Andreas Nielsen, men kampen ender 2 – 2, som nok også er det korrekte resultat , som nok også er det korrekte resultat af en kamp hvor begge hold havde hver deres halvleg..

Vi har længe ledt efter vores topniveau og i dag fandt vi niveauet i 2. halvleg. Alle kæder arbejdede godt og disciplineret for hinanden defensivt, vi turde holde fast i bolden og havde modet til at spille bolden hurtigt rundt.

Det er ganske lovende, når vi i de næste par kampe skal møde Fredericia (Torsdag d.  12.oktober) og det absolutte tophold fra Dalum (Lørdag d. 28. oktober i Broager). Vi har i de sidste par kampe vist, at vi ikke har nogen grund til at frygte nogen hold, og når vi samtidig kan spille attraktiv og flot fodbold, er der ingen grund til at ikke skulle kunne hente nogen flere point mod holdene i toppen.

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk