BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Efter sejren i TV-kampen kan du se futsal i Broager i morgen lørdag

26-11-2021


Nye spillere er kommet på siden dette foto er taget i 2019

Så er det i morgen aften lørdag klokken 19:00, at BUI skal tage næste skridt mod slutspillet i Futsal ligaen

Lørdagens modstander er Aalborg Futsal Klub, som ligger lige efter BUI i tabellen med 3 point mindre end BUI og en kamp flere. Så en sejr vil slå et hul til den nærmeste forfølger.

Specielt efter det utrolige resultat i Lystrup sidste fredag, som blev transmitteret live i TV, er der store forhåbninger til holdet.

For lige at gøre Lystrupkampen færdig, så var det ifølge træner Hisham Al-Bakaa en sejr bygget godt op på forsvarsarbejde og mental tro på, at det kunne lade sig gøre. 80% forsvar og 20 % var sådan den grove optælling af træneren. Men at holde Lystrup fra at score og få den gjort så frustrede, at de end ikke kunne score på 2 straffespark i den sidste del af 2. halvleg viser lidt om holdets, målmandens styrke og trænerteamets arbejde i den korte periode op til sæsonstart.

De træningspas mellem Skive kampen og Lystrupkampen blev brugt godt og rettede sig i nogen grad mod defensiven, da Hisham Al-Bakaa kender Lystrups spillestil fra tidligere.

Men nu er Lystrupkampen historie og en ny udfordring står for døren. Aalborg har i den forløbne sæson tabt til Lystrup hjemme og Sønderborg Futsal ude, men vundet hjemme mod Skive i sidste uge. Så de har nok fået blod på tanden. Skive blev kørt over med 7-1.

Så det bliver en spændende lørdag aften i hallen, hvor BUI har en åben regning med Aalborg, som de tabte til hjemme sidste sæson. Det endte med et nederlag på 1-5 i den første Ligakamp overhovedet i BUI regi.

Billetter kan købes her: https://boldbillet.dk/show/event/broager-ui-vs-aalborg-futsal-klub-27-nov-2021?fbclid=IwAR1hFhdpqkJQEcAFfDdRtynhf9OCoJwK1b-tyyiVFZG9glM4mShNnAnJ8D4 eller i døren såfremt der er flere tilbage. 

Men Coronapas eller en negativ test er et must, uden er der ingen adgang selv med billet

Næste kamp hjemme er allerede på tirsdag mod Sønderborg Futsal klokken 1900.

Så vel mødt i hallen lørdag aften klokken 1900, så drengene kan få den bedst mulige opbakning i den videre færd mod Slutspillet.

Cafeteriet har åbent.

-jørgen.