BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Efterlyser frivillige

10-06-2018Formanden for Broagerhus, Erik Krogh, skriver i et nyhedsbrev til medlemmerne en tak til alle de frivillige, der gør et stort arbejde ved at hjælpe med forskellige gøremål i huset og altid er klar, når vi indkalder!

- Lige nu mangler vi dog flere frivillige til INFO-CAFEEN. Er der interesse for at hjælpe her efter ferien, kan henvendelse rettes til Wilma Klein Lenderink på tlf. 31953367 eller mail:

wilmakleinlenderink@hotmail.com.

Vi er p.t. i gang med at gøre træværksted m.v. klar, således, at det kan starte op efter sommerferien. Træværkstedet vil også kunne benyttes til andre aktiviteter, når det står færdigt. Det kreative værksted har stor succes med mange forskellige tiIbud, og der er flere ny aktiviteter på vej. Se mere på www.broager.dk/ klik på Broagerhus klik på Hobby og Fritid.

Vi har nu fået nyt infosystem - en touchskærm - placeret til højre, når man kommer ind af hovedindgangen. På skærmen kan man se, hvad der foregår af møder og aktiviteter i huset samt søge oplysninger på www.broager.dk og visit@sonderborg.dk. Når økonomien er til det, vil der også blive placeret en infoskærm i kælderindgangen.

Læs nyhedsbrevet ved at klikke her


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk