BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Efterlyser hjælpere til børnefodbold-stævne

01-05-2019BUI fodbold holder Maliq Sommer Cup i Broager lørdag den 25. maj fra klokken 0900 - 1800. Det drejer sig om et stævne for børn og unge fra U6 til U13 for både pige-,  drenge- og mixhold. Til dette stævne mangler BUI nogle frivillige hænder, der gerne vil afsætte noget tid til at få dette til at køre. Det kan dreje sig om hele dagen eller måske "bare" et par timer der kan passes ind.

Nogle af de opgaver det drejer sig om er følgende:

*Dommere der skal have lidt forstand på fodbold

*Stævnekontor - modtage hold og informere dem om dagen/kampene, besvare spørgsmål og hjælpe til med medaljeoverrækkelse og andet forefaldende arbejde

*Parkeringsvagter

*Maliq bamsen - være indeni bamsen og gå rundt på anlægget

*Cafeteria - sælge mad, drikke og slik

*Opstille telt fredag eftermiddag omkring klokken 16

*Oprydning og nedtagning af telt omkring klokken 18

*Stå ved aktiviteterne i Maliq land på grusbanen. Her er der blandt andet planlagt hopeborg, pannabane, skudmåler, måldug, ansigtsmaling og tatoveringer, oppustelig minifodboldbane

*Snobrød

*Kæphestebane på springbane og ringridning

*Loppemarked for børn

For yderligere spørgsmål eller tilmelding kan Steffan, BUI fodbold, kontaktes på telefon 2097 9666

Blandt dem, der allerede har sagt ja til at give en håndsrækning, er Jørgen Michelsen. Han har før været frivillig på en madskole for 8-12 årige i deres sommerferie og siger:

- Det er i den grad fedt at give noget ud til næste generation, men at det i den grad også var så givende for mig selv havde jeg ikke set komme. Det er både livsbekræftende og giver tilmed mentalt et boost af dimensioner. Så kom friskt, hvis det kan passes ind denne gang.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk