BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Egene Cup 2019 i Broager og et fodboldresultat

15-04-2019


Egene Cup 2019 i Broager er slut (Foto: Anders Hansen)

Begge haller i Broager har summet af liv og energi fra både spillere, ledere og support. Det har været fedt at se hvilken energi og glæde der har været hele weekenden og mange endda uden den nymodens elektronik. Et flot og stort arbejde som Egene Håndbold har fået arrangeret og som jeg kun har hørt rosende ord om.

BUI Håndbold stillede frivillige til rådighed for at kunne få det afviklet i Broager. Ulrik Franke Andersen fra BUI Håndbold, der var primus motor var meget tilfreds med selve afviklingen og her var der også kun rosende ord om den praktiske håndtering af tingene.

Ulrik havde lavet et oplæg til finalekampene, hvor der blev spillet musik ved scoringer, udvisninger og ved redninger. Det var inspireret af Sønderjyske's Herrekampe i Skansen. Det gav ekstra stemning på tilskuerpladserne. 

BUI Håndbold havde ikke selv hold med, men de ligger alligevel ikke på den lade side. Der er allerede nu flere tiltag planlagt, både kendte men også nye, som er meldt ud. Men ud over det er der enkelte helt nye tiltag i støbeskeen, som vil blive meldt ud i løbet af de kommende måneder.

Cafeteriet havde også en god weekend. Her var der totalt udsolgt for en stor del af maden lige over frokost søndag og der var dermed "kun" kage og slik de sidste par timer. At se søgningen til cafeteriet var lidt som i gamle dage, hvor der først skulle brændes energi af for derefter at bruge lommepengene på at få fyldt depoterne op igen. Sådan var det i 70'erne og firserne da jeg selv spillede og sådan er det stadig i 2019 når der er mulighed for det. 

Mange gav udtryk for, at det var en god sæsonafslutning og start på påskeferien. Så mon ikke der er en del der kommer tilbage i 2020, hvor Egene ifølge deres Facebook side igen afvikler stævnet 4. og 5. april og mon ikke Broager igen er med som spillested.

 

Tre nemme point i fodboldens serie 3

Serie 3 holdet fik 3 nemme point i weekenden, da deres hjemmekamp mod Lundtoft 2 blev aflyst. Modstanderen kunne ikke stille hold. Ifølge reglerne bliver BUI derfor erklæret som vinder med cifrene 3-0.

Næste kamp er ude tirsdag den 23/4 klokken 1830 mod Løjt IF

Næste hjemmekamp er den 27/4 klokken 1600 mod Sønderborg Fremad

Serie 5 holdet vandt hjemme i en god kamp 5-1 over Kværs/Tørsbøl. Her scorede Rasmus Andreassen et flot hattrick i løbet af kun 29 minutter i 1. halvleg.

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk