BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

En aftensmad af de gode!

10-06-2018Walther Jacobsen fortæller om en rigtig fornøjelig dag syd for grænsen for 53 deltagere fra Broager, arrangeret af Ældre Sagen.

”Vi tog 47 personer afsted fra P plads v. Broager Kirke med Sønderjyske Turistfart hvor Agge var chauffør samt guide. Skulle lige forbi Egernsund og samle 6 personer op, men så var bussen fyldt op 53 pers. + chauffør.

Solen skinnede fra en skyfri himmel og 26 – 28 gr. udenfor, men vi sad i en bus med aircondition, dejligt.

Vi kørte langs med fjordvejen forbi Annie´s kiosk til Kruså og Flensborg med et lille pit stop ved Glücksborg slot og derefter videre rundt på Holnis/Anglen. Kaffepause holdt vi ved Unevatt frilandsmuseum, hvor vi fik kaffe/te med et stort stykke jordbærkage, derefter kunne man gå rundt og se de forskellige huse/udstillinger der var der.

Vi kørte derfra kl. 16.45, videre af små veje til Bilschau Krug, hvor der blev serveret kogt og røget skinke med hvide asparges til samt smør og hollandaise sauce og kartofler, det var en aftensmad der sagde spar to til det hele, og serveringpersonalet kom med nye forsyninger hele tiden, så hvis der var nogen der gik sulten fra borde, var det ens egen skyld.

Ankom igen til Broager kirke igen ca. 19.15 godt mætte og med højt humør efter en dejlig dag selv om det var varmt.”


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk