BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

En dejlig aften med forfatter Karsten Skov

24-01-2019Også til den den fjerde af de”de 5 onsdage” på Broagerhus var der flot fremmøde, og de 85 tilhørere fik i aftes på Broagerhus en god oplevelse og et interessant foredrag af Karsten Skov. Han er forfatter til bøgerne Knacker og Enkeland. Karsten havde jo ikke lang vej til Broagerhus for han bor kun 200 meter fra huset, så han er også en kendt person i Broager.

Filmen ”I Krig og Kærlighed” er jo baseret på Karsten’s bog Knacker og han fortalte meget medlevende omkring hele forløbet, lige fra den dag han blev ringet op af produceren Fritjof Film og frem til 11.11.2018, hvor filmen havde galla-premiere landet over.

Tilhørerne fik virkelig et indblik i, hvordan en film bliver til. Der er mange forberedelser, kulisser, animationer, optagelsesdestinationer og meget mere, inden man til sidst ser det færdig resultat. Karsten nævnte blandt andet, at enkelt scene på 3 minutters varighed kostede 1,6 mill. kr., så derfor kan man bedre forstå at filmproduktioner er dyre!

Igen en spændende og underholdende aften på Broagerhus.

Den 23. februar, som er den sidste af ”de 5 onsdage” i denne sæson er der Ølsmagning  og underholdning, mere herom følger.         


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk