BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

en dejlig håndbold-dag

12-01-2020BUI Håndbold afviklede deres eget bidrag til Håndboldens dag lørdag eftermiddag.

Fra klokken 1500 og frem til klokken 1800 var der planlagt Håndboldfitness, Trille-Trolle for de 2-5 årige inklusive forældre og Five aside håndbold.

Der var masser af akvititet i hallen i hele perioden og selvom blandt andet Trille-Trolle var programsat til klokken 1600 var der allerede fra starten gang i de små og også lidt større børn, da der var plads til det samtidig med Håndbold Fitness.

Der var mange, der normalt ikke spiller håndbold der deltog. De fik i hvert fald brændt noget energi af og fik også sved på panden.

Formand for BUi Håndbold Ulrik Franke var mere end tilfreds med fremmødet. Der var ingen tvivl om, at der blev hygget og leget bold hele eftermiddagen. 

Ifølge Ulrik Franke, var der også flere der havde givet udtryk for, at de godt kunne se sig selv spille Five a side, så det kan være det kommer på programmet på et tidspunkt.

Dagen sluttede med pizzaspisning og landskamp mod Island. Der var 52 tilmeldte til spisning, så også her var der god opbakning. Resultatet af kampen taler vi ikke om.

Endnu et godt arrangement og en hyggelig dag for alle deltagere i Broagerhallen. 

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk