BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

En dejlig hilsen til alle i Broager Pensionistforening

20-05-2020


I disse coronatider har det været svært for ikke at sige umuligt for rigtig mange pensionister at pleje de sociale kontakter. Tilmed har mange pensionister et helbred, der gør det svært at komme hjemmefra. Og endelig er alle aktiviteter jo aflyst, også i Broager Pensionistforening, der heller ikke kan invitere på den årlige udflugt.

-Når medlemmerne derfor ikke kan komme til os, så kan vi jo komme til dem, og jeg fik den idé, at vi kører rundt til alle 160 medlemmer med en buket blomster eller en æske chokolade. Det har vi gjort i går tirsdag og i dag onsdag, fortæller Bente Nielsen, som er sekretær i Broager Pensionistforening. Så de har haft travlt hos Amaryllis i Broager med at gøre buketterne klar. 

Fire medlemmer af bestyrelsen, Viggo Mathiesen, Thea Brodersen, Gunhild Albæk og Bente Nielsen har sørget for, at alle medlemmer i Broager Pensionistforening har fået en hilsen. De har ringet på, på 125 adresser med en buket. Og de 35 steder, hvor der både er mand og kone, har den ene fået blomster og den anden en æske chokolade, så alle 160 medlemmer har fået en hilsen fra deres pensionistforening.

-Pensionistforeningen skal jo ikke være en sparekasse, og vi har 80.000 kr. i kassen, så vi har råd til at være lidt for vores medlemmer. De 18.000 kr., som det koster at give dem en dagens hilsen, er godt givet ud, synes jeg.

På nedenstående billede taget af Bente Nielsen ses Gunhild Akbæk overrække den første buket fra Broager Pensionistforening til Rina Vangsgaard. Viggo Mathiesen kigger på.

 

Fotos: Finn Wogensen:

Til Højre, formanden for pensionistforeningen Tea.

 

 

Ingeborg Beck, Degnegården.

Tove Jacobsen, Møllegade, med dagens buket.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk