BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

En god jul for alle

16-10-2017


Brian Kaslund og Lars Christensen

Broager Sparekasse dobler beløbet op, hvis du i filialen henter en gratis papirkalender for 2018 og beslutter at give et bidrag til ”En god jul for alle”. – Du vælger selv, om du vil putte en 5’er eller 100 kr. i indsamlingsbøssen, understreger sparekassen.

Broager Sparekasse har allieret sig med foreningerne "En God Jul for Alle" og "Et hjerte for alle", som er med til at gøre julen bedre for dem, der ikke har så meget i hhv. Sønderborg Kommune og Aabenraa Kommune.  

- Vi har valgt at sige, at vi dobler op. Det er nogle rigtig gode initiativer, som vi har lyst til at hjælpe lidt på vej. Vi håber også at kunne motivere folk til at lægge en lille skilling, når de henter kalenderen, fortæller direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen. 

Bedre jul 
Julen kan være en hård tid for de familier, der ikke har mange penge at gøre med. Begge foreninger er med til at hjælpe netop disse familier.  

Formanden i En God Jul for Alle, Brian Kaslund, er begejstret. -  Vi er rigtig glade for at det lokale erhvervsliv vil bakke op om vores initiativ.
 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk