BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

En herrekamp med et voldsomt pres til sidste fløjt

04-10-2017Af Preben Holm Nielsen.

Weekenden kamp mod Sydvest var et gensyn mod en modstander, som vi over de sidste par år har mødt en del gange. Det er blevet til både store nederlag og store sejre så det er kampe som vi altid ser frem til. Sydvests placering i toppen af rækken gav os en fornemmelse af at det måtte blive en svær men ikke umulig opgave.

Gennem hele efterårs sæsonen har vi forgæves søgt at få det nødvendige ”flow” i spillet, så efter et kortfattet oplæg blev spillerne sendt på banen med den besked at det vigtigste var at vi fik spillet en god kamp, hvor vi arbejdede for hinanden og turde spille bold. Så måtte resultatet komme i anden række.

Det syntes at være den helt rigtige opskrift, for vi fik spillet en rigtig god første halvleg, hvor vi nok for første gang i efteråret fik flow i spillet og kom frem til et par gode chancer, som vi dog ikke får udnyttet. Samtidig med at vi i defensiven stod rigtig godt i kæderne takket være en ihærdig indsats fra hele holdet. Det var ingen tvivl om at det skabte en del frustration hos Sydvest, at vi på den måde spillede helt op med dem.

Første halvleg forblev dog målløs og vi gik således til pausen med en stor tro på egne evner og overbevist om at vi kunne skabe et godt resultat.

Fra starten af anden halvleg steppede vi yderligere op og satte os godt på kampen. Efter 13 min. brød ”assist kongen” Kristoffer Vinter igennem på højre side og lagde en præcis bold ind i feltet, hvor en frembrusende Lukas Hansen kunne lægge bolden i nettet. Samme koncept blev brugt 3 min senere, hvor Lukas Hansen dog måtte ned i knæhøjde for at heade bolden ind.

2-0 og nu kunne vi for alvor lugte at sejren var indenfor rækkevidde.

De næste 20 min bølger kampen lidt frem og tilbage og presset fra Sydvest bliver større og større. Heldigvis kom de ikke rigtig frem til nogen større chancer takket være en fantastisk indsats af vores defensive kæder fornemt styret af Christian Nielsen og Matthias Lund Hansen i midterforsvaret.

3 min før tid får Sydvest reduceret til 1 – 2 på en tilfældig klumpspilsituation foran mål. Selv med 6 min. ekstra spilletid og et massivt pres, kom Sydvest dog ikke tættere på og den var en kæmpe forløsning da vi hørte dommerens slutfløjt.

Kampen var en kæmpe forløsning, da vi fik vist overfor hinanden at når vi kæmper hinanden og har modet til at spille bold, kan vi spille lige op mod de bedste hold i rækken. Hele holdet fortjener ros for en fantastisk og helhjertet indsats, hvor vi fandt tilbage til de holdets kendetegn: Fight og god teknisk fodbold.

Næste weekend får vi besøg af Oure og her går vi efter at lægge endnu et lag på så vi kan sende endnu et tophold hjem med 0 point. Kampen spilles kl. 14:00 på SUS-arena på Broager Idrætscenter. Kig ned på centeret og få dig en god fodboldoplevelse.

Mød op og se også serie 3 kampen

Kampen bliver efterfulgt af Serie 3 senior kampen mod Egen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk