BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

En ØV-weekend for BUI i fodbold

01-09-2020


Det lykkedes ikke. (Foto: Jørgen Michelsen)


Det endte med at blive en skrækkelig weekend for BUI's Herre senior.

Både Serie 1 og 5 tabte, men begge hold burde i stedet have haft de 3 point.  

Serie 1 mødte søndag eftermiddag på hjemmebane Hedensted. Det var en kamp, der kunne give luft til bunden eller at blive hængende i bunden og presse holdet yderligere i de kommende kampe.

I første halvleg var der taler om BUI dominans, det var i den grad en helt anden oplevelse end kampen mod Gråsten i sidste uge. Der blev fightet og kæmpet og sat mange gode angreb op. Der var flere gode chancer, men ud over et skud på overliggeren og et forsøg der blev reddet på stregen lige inden pausen, kom BUI ikke nærmere det forløsende mål.

Efter pausen det samme billede, men Hedensted kommer lidt bedre med. Efter 63 minutter kommer Hedensted ufortjent foran. Det giver Hedensted noget ekstra luft, men den holder ikke særligt længe, da de efter 67 minutter får et gult kort. Overtallet får  BUI desværre ikke omsat til udligning.

Efter 85 minutter opstår der en underlig situation i venstre side af Hedensteds straffesparksfelt. Det ser ud til, at ingen er klar over hvad der sker. Har dommeren fløjtet, eller hvad. En BUI spiller opfatter hurtigt situationen og får skudt på mål, men den tager sidenettet. Den burde være sat ind. Hedensted er hurtig til at få udført målsparket og får bolden frem til an spiller på højre fløj, der har masser af plads i løbet mod mål og scorer i stedet til 0-2. 

Resultatet holder kampen ud, selvom BUI har smidt meget frem for at få udlignet, men i stedet blev det til 2 gange nedtur.

De spillede en god kamp og burde have vundet efter både spil og chancer. Men ind ville bolden ikke og det betyder nu, at BUI ligger på en nedrykningsplads. Men som tidligere skrevet, var spillet meget bedre end i sidste weekend og når spillere og ledere får rystet skuffelsen af sig, er der noget at bygge videre på.
Som Cheftræner Rene Østerlid sagde efter kampen. "De spillede jo en god kamp og det er svært at skælde ordentligt ud efter kampen. Vi må se frem mod næste kamp".

Det er i hvert fald en åben pulje, hvor alle tager point på kryds og tværs. Eneste suveræne hold er Egen, der endnu ikke har sat point til.

Næste kamp er ude mod Kolding B på søndag klokken 1400 i Kolding.

Serie 5 mødte Rødekro IF lørdag eftermiddag ude. Her endte det også med et nederlag. De tabte 2-1.

Men som træner Ole "El" Jensen fortalte, kom BUI allerede bagud efter 1 minut. På et hjørnespark stod hele forsvaret og snorksov. At det samtidig var det ringeste holde de endnu havde mødt gjorde ikke sagen bedre.

Så var det op ad bakke resten af kampen og man kunne frygte at den manglende skarphed foran kunne give problemer.

BUI kom efterfølgende også bagud 0-2 efter 37 minutter, så det så lidt skidt ud da de gik til pause.

Først efter 85 minutter lykkedes det BUI at få netmaskerne til at blafre, målscorer Sebastian Thorsted Jensen.

Men ifølge både træner Ole Jensen og spiller Phillip Thorngrim havde BUI 5-6 100% chancer som ikke blev omsat. Så lidt den samme vise som i de tidligere kampe. Spillerne er der, chancerne er der, så nu skal der "kun" hul på bylden. Så kommer pointene også. De er nødvendige, får som skrevet i en tidligere beretning, er de point der tages med over i oprykningsspillet vigtige, for sidste sæson manglede der "kun" 1 for at de havde skiftet Serie 5 ud med Serie 4.

Næste kamp er på lørdag ude mod Bov IF. Kampen spilles klokken 1530 ved Grænsehallerne.

Så til begge hold ,"Op på hesten igen". Det kan kun blive bedre, i hvert fald pointmæssigt. Nye kampe, nye udfordringer, nye muligheder.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk