BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

En sjov eftermiddag

30-12-2019


(Foto: Jørgen Michelsen)


BUI Håndbold havde i år arrangeret et håndboldstævne og dermed givet mulighed for at mødes med gamle holdkammerater, naboer, familier eller andet godtfolk til lidt fysisk udfoldelse udi håndboldsporten 3. juledag. 

Der blev både spillet 5 aside som mange også øvede spillere hyggede sig med. De kunne lave mange af de finesser, de ikke kan i de normale kampe og fik samtidig også spillet "normal" håndbold.

De fremmødte havde det sjovt og fik brændt nogle af julens mange kalorier af. Der var ikke helt så mange hold som BUI Håndbold havde håbet på. Men dem der brugte 3. juledag i hallen fik en god og sjov eftermiddag.

Som Ulrik Franke fra BUI Håndbold sagde det, så havde han ikke mødt  nogle, der var sure eller kede af det. I stedet gav flere udtryk for, at de allerede nu ved, hvad de vil lave én af mellemdagene i 2020.

Så endnu en god dag i Broagerhallen med god stemning og masser af energi der blev brændt af.

Så der kan kun opfordres til at få fundet nogle holdkammerater frem og spille med  næste år.

Som et  kuriosum kan nævnes, at en hel del af BUI's Futsal spillere havde skiftet sportsgren i  dagens anledning. Det viste sig dog, at en del af dem havde spillet klubhåndbold tidligere og havde fundet sammen med de gamle holdkammerater. Men det kunne de nu også godt finde ud af. Så nu er spørgsmålet, om de kommer tilbage til Futsalen i tide op til den første kamp i 2020. Træner Ole Jensen blev i hvert fald drillet fra flere sider med det, da han kiggede forbi hallen.
-jørgen.