BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Er du klar til festen i SuperBrugsen torsdag-lørdag?

23-04-2019


Indenfor en fuldkommen forandring.

Har I udvidet butikken?

- Det spørgsmål får vi fra mange, fortæller uddeler Michael Næsby Jensen. Og svaret er NEJ. Men næsten hele butikkens areal på 1.600 kvadratmeter er nyindrettet. Hele butikken åbner sig op på, når man går ind gennem grøntafdelingen. Skiltningen til varerne er markant bedre. Vinafdelingen er udvidet, flere kølemontre er sat op, og varerne bliver præsenteret langt bedre. Jo, der er overblik. Det er let at finde rundt.

- Vi har kun fået positive reaktioner fra kunderne, og vi glæder os over at være færdige med nyindretningen, siger uddeleren, som i Gråsten Avis har uddelt roser til sin forgænger og understreger, at i kraft af den indsats Bendt Moldt gjorde, er ny indretningen blevet mulig.

Torsdag begynder festen, markeringen af nyindretningen og de bedre kundeforhold. De første 50 kunder, der torsdag møder op fra kl. 8, får en gratis buket blomster. Fredag morgen får de første 100 kunder et gratis Pågen Skærgårdsbrød, og lørdag kl. 10 bliver der sparket læderfodbolde ud fra taget på SuperBrugsen og uddelt 50 flasker gratis vandflasker. Hertil kommer, at SuperBrugsen efter egen ringe mening  byder på intet mindre end et brag af gode åbningstilbud i den nye butik.

Tillykke.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk