BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Er også godt i gang også i Norge og Sverige

05-10-2017


Allan og Stina Møller har ambitioner om at skabe en rigtig stor webshop fra adressen på Nejsvej i Broager.

- Salg af vægdekorationer begyndte som en hobby i 2013 ved siden af mit arbejde ved Sønderborg Kommune. Men nattearbejdet udviklede sig hurtigt. Jeg var nødt til at flytte fra det lille værelse på 10 kvm til et større værelse og derfra til garagen og endelig videre til et hus, hvor vi havde tre etager. Jeg stod ved en skillevej og valgte den faste ansættelse fra.

Med flytningen til Broager har vi pladsen til de maskiner, der skal til for at vækste yderligere, fortæller Stina Møller. Og vi skal bruge en ekstra medarbejder, gerne en kreativ person, som vil indgå i vores lille team.

Virksomheden producerer fototapeter, fotolærred, wallstickers, posters og plakater. Der er plakater med citater, personlige og kærlighedstekster, personlige plakater med dyr og plakater til børn.

– Vi har fem forskellige hjemmesider, som vi nu går i gang med at samle til én stor webshop. Til at skabe de kreative løsninger har vi en hel del underleverandører til at hjælpe os med tekster, grafiske løsninger og ikke mindst optimering af trafikken til hjemmesiden. Det er altafgørende, og vi ligger højt på en Google-søgning, understreger indehaveren.

Webshoppen sohu-plakater.dk blev en realitet i 2015, og allerede første år vandt ægteparret en landsdækkende pris for bedste webshop.  I dag er markedet fortsat størst i Danmark, men webshoppen vækster også særdeles pænt Norge og Sverige, bedst i Norge.

- Vi lægger vægt på at opfylde kundernes meget forskellige ønsker til vægdekorationer, så kunderne oplever, de får leveret deres helt egne løsninger. Hvis du vil se mere om, hvad Broagers nye virksomhed beflitter sig med, så klik her.

 

 

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk