BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Et borgermøde med skarpe meninger

13-03-2019


Borgermødet om cykelstien mellem Dynt og Skelde fik et forløb med markante indlæg for og imod valget af grusmel som belægning. Som omtalt på broager.dk den 6. december, ændrede Teknik og Miljøudvalget en tidligere beslutning om asfalt og led-belysning til en belægning med grusmel uden belysning.

Denne nye beslutning har Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug meget vanskelig ved at forstå som andet, end at politikerne har lyttet mere til lodsejerne end tænkt på cyklisterne. Men formanden for landsbylauget, Rudi Cargnelli, maner efter mødet til besindighed.

- Beslutningen i december var en kovending og en beslutning, landsbylauget ikke er enig i. Vi har skrevet til udvalgsmedlemmerne og holdt møde med borgmesteren om det – for at gøre tingene på en ordentlig måde. Og der er forskellige holdninger i lokalbefolkningen. Jeg ville gerne undgå mudderkastning.

- Men det undgik I ikke helt på borgermødet?

- Nej, det undgik vi ikke helt, men jeg håber, vi får en fornuftig dialog. Belægningstypen er jo afgjort, så sagen må gå sin gang, og med skiltning vil kommunen nu forholde sig til, hvordan det kan undgås, at stien bliver ødelagt af rideheste. Det er jo sket med en seks km sti ved Malling, hvor man nu lægger asfalt på den tidligere grusmels-belægning, fortæller Rudi Cargnelli.

- Vi har vel snakket cykelsti i nærmest 45 år, og hvem ved, der går måske to-tre år, før cykelstien er klar, spørger landsbylaugets formand.

Læs mere fra mandagens borgermøde på jv.dk ved at klikke her

 

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk