BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Et festfyrværkeri og en sejr på 7-0

16-04-2021Serie 1 fik i sidste weekend endelig lov til at åbne sæsonen efter den aflyste kamp ugen forinden mod Esbjerg.

Kampen skulle mod Kolding Boldklub vise, om de gode takter fra sidste sæson kunne videreføres. I sidste sæson fik BUI 4 point mod klubben. I den sidste kamp i efteråret blev Kolding besejret 2-1 hjemme.

Spillerne og trænerteamet var opsat til en god gang fodbold på kunstgræsset i Gråsten og lad det være sagt med det samme. Det endte med et festfyrværkeri og en sejr på 7-0.

Kampen viste, at holdet hænger godt sammen og kommunikationen og forståelsen mellem kæderne er ved at være på plads. Det blev allerede 1-0 efter 4 minutter ved Noah Østerlid, 2-0 efter 8 minutter ved "Iver" (Nicolai Bach Iversen), 3-0 efter 25 minutter ved Noah Østerlid, 4-0 efter 67 minutter ved "Iver" (Nicolai Bach Iversen), 5-0 efter 72 minutter ved "Dolle" (Christoffer Bach Iversen), 6-0 ved "Iver" (Nicolai Bach Iversen) og efter 79 minutter 7-0 ved Noah Østerlid. 

Det var ikke det samme Koldinghold som i sidste sæson, men en yngre udgave. Men på den anden side er BUI's gennemsnitsalder 23 år- Så det burde ikke have den store indflydelse og der var også et par af de nye spillere med. Men det fungerede fint ifølge Cheftræner Rene Østerlid, som var meget tilfreds efter kampen. 2 3-målsskytter og en indskifter der laver oplæg til det ene mål og selv scorer  må siges at være mere end godkendt.

Gode takter i den første kamp, som forhåbentlig bliver fulgt på vej af flere point i de kommende kampe.

Specielt fordi der i denne sæson er 2 direkte oprykkere og 1 kvalplads at spille om på vejen mod en eventuel plads i Jyllandsserien. BUI har endnu den oplevelse til gode, men fundamentet er lagt, hvis resultaterne tikker ind på samme måde.

Næste kamp er i aften ude mod Seest, som de også mødte sidste år. Her endte det også med en uafgjort ude og en sejr hjemme.

Næste hjemmekamp er tirsdag, hvor den udsatte kamp mod Esbjerg er programsat.

Serie 4
Serie 4 spillede sin 2. kamp i sidste weekend mod Dybbøl IU og her endte det med et uafgjort 2-2 resultat. 

I løbet af kampen kom BUI bagud og i løbet af 2. halvleg var det op ad bakke ifølge træner Ole "Elektriker" Jensen. Undervejs havde den nye målmand også flere afgørende redninger som holdt BUI inde i kampen. Men det endte heldigvis for BUI med 2-2 på et straffespark efter 79 minutter. Straffesparket kom efter at "Bisse" (Tobias Bach Iversen) havde taget en tur fra midten af banen og endte i græsset efter et flot træk, der snød forsvarsspilleren. Målet sat ind af Habib Khan. Det første mål blev scoret af "Bisse" efter 35 minutter.

Ifølge træner Ole "Elektriker" Jensen var resultatet i orden og nu må de næste kampe vise om oprykning er en mulighed. Der skal i hvert fald nogle 3 points resultater til.

Der er flere, også uden for klubben, der har givet udtryk for, at de 2 hold er de stærkeste i puljen. Så her er der også muligheder i de kommende kampe.

Næste kamp er ude mod BNS på søndag og næste hjemmekamp er fredag den 23. april mod Hørup/Notmark.

Der er ligeledes 2 direkte oprykningspladser i Serie 4 og en kvalplads.

Husk nu, at der stadig er Corona restriktioner ved foldboldkampe og det kan koste både spillere, trænere og klubben en bøde, såfremt de bliver overtrådt. Hvad de nye lempelser i restriktionerne kommer til at betyde for serieholden må tiden vise. Der er mange, der ser frem til igen, lovligt og uden mulighed for bøder, at komme på SUS Park og se bold. Men vent alligevel med at møde op til det er på plads.

Men så er der forhåbentlig plads til at kunne opleve drengene banke bolden i nettet og måske ligefrem nyde en øl eller en sodavand i skuret i solskin og tørvejr. 

-jørgen.