BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Et godt Broager-publikum i Gråsten

27-10-2019


Foto: Jørgen Michelsen.

Godt 70 brouringe havde fundet vej til kunstgræsbanen i Gråsten for at se topkampen mellem BUI og Nordals i Serie 3. Et utroligt flot fremmøde til kampen. Dog så det meget tyndt ud lige inden kampstart, her var vel lige i omegnen af en håndfuld tilskuere mødt frem. Om det var den tidlige kampstart, vejret  eller formiddagens sysler der var synderen vides ikke.

Men lige op til første fløjt og indenfor de første par minutter myldrede det frem. De fik en god kamp at se og fortrød ikke turen til Gråsten. BUI fortsatte mod målet Serie 2 og vandt 2-0 i en kamp, der viste et BUI hold der vil vinde og kan gå hele vejen.

BUI startede godt ud og havde overvægten af spillet. Men Nordals spillede med et kompakt forsvar og afventede kun en chance for kontraangreb og har efter 11 minutter en chance på et indlæg fra fløjen, der passerer hele vejen forbi målet uden den afgørende fod kunne nå bolden. 

I det 18. minut fik BUI så forløst spændingen da Dolle (Christoffer Bach Iversen) følger op på en chance og scorer. Vild jubel på både banen go på BUI siden af banen. Efter 25 minutter endnu en god chance hvor BUI spillerens hovedstød ender i målmandens hænder. Efter 35 minutter endnu en stor chance uden den ender i nettet. Efter 39 minutter blafrer netmaskerne i Nordals målet, men dommeren mener at have set en offside, så det bliver annulleret. De kommende minutter inden halvlegen er der næsten i minuttakt den ene chance efter den anden, men ind vil bolden ikke. Så BUI går til halvleg med en meget fortjent 1-0 føring.

Efter 47 minutter viser BUI målmanden sin kunnen og laver en fin refning. Det virker som Nordals efter denne chance begynder at tro lidt på det og forsøger at lægge et pres på midten af banen. Men det har ikke den store effekt.

Efter 57 minutter passerer et indlæg fra fløjen hele vejen forbi Nordals målet, her igen uden at den afgørende fod når frem. Men energien og viljen er der stadig og BUI presser på. De er klar over at kampen skal vindes og 1-0 er ikke meget med over 30 minutter igen.

Efter 63 minutter kommer så scoringen til 2-0. Mads Hansen sparker mod mål og den tager stolpen og springer i spil igen. Her er Kristoffer Vinther hurtigt over den og får netmaskerne til at blafre.

Resten af kampen har BUI overvægten og spiller videre for at få lukket kampen helt. Men selvom bolden er tæt på i flere omgange ender det med de 2-0.

Flot kamp af BUI og mere end fortjent at de vandt.

Resultatet betyder så, at BUI nu er bedre indbyrdes med Nordals. Men da begge hold samt Lundtoft alle har 30 point er der gået DBU matematik i det. I serierækkerne, i hvert fald op til Serie 3,  er det indbyrdes kampe der tæller og da der er 3 hold indblandet er det endt med at Nordals stadig er nummer 1 og BUI nummer 2.

Men fakta er, at vinder BUI i Tønder på lørdag er de sikret 2. pladsen og dermed muligheden for at kvalificere sig til Serie 2 via op til 2 kval-kampe. Vinder de den første mod et Serie 3 hold skal de efterfølgende spille mod en Serie 2 modstander der via kval-kampen forsøger at blive i rækken.

Men i stedet for al den ekstra møje og besvær, må vi håbe på at Lundtoft sætter point til i Højer på lørdag. For med en BUI sejr ender det så med, at BUI så er nummer 1 og rykker direkte op, da det så kun er Nordals der skal sammenlignes med og da er BUI bedst.

Men mere om det, såfremt det bliver aktuelt med kval-kampe. Hvor ville det have været nemt og ligetil, såfremt det havde været målscoren, der var afgørende ved pointlighed.   

Næste kamp er ude mod Tønder SF på lørdag den 2. november klokken 1330 hvor de 2 andre kampe spilles sideløbende  
Herunder teksten til billedet. Har prøvet at skrive det ind i teksten, men synes ikke det virker fornuftigt. Ved ikke om teks
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk