BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fællessang og musik på Broagerhus 4. november

30-10-2019


Jesper Gloor og Brian O'Driscoll

Fællessang og musik på Broagerhus har været en serie af gode oplevelser, og på mandag den 4. november kl. 19.30 byder Jesper Gloor og Brian O'Driscoll på årets sidste fællessang aften i medborgerhuset.  Temaet er: De bedste fællessange fra året der gik + efterårs-/vintersange.

Entre 60,00 kr. betales ved indgangen

Der vil også være forskellige gæstemusikere der spiller med denne aften, det er Pia Hein på concertina, Christopher Mose på trompet, Annette O’driscoll og Emil på guitar.

Fællessang 

Vi synger de bedste sange fra året der er gået. Der er bade nye og gamle, danske og engelske sange. Sangene bliver vist på projektor så alle kan være med. Man behøver ikke synge med hvis man bare vil være med på en lytter. Der er ingen der bliver udstillede eller kommer op "scenen" udover musikerne.

Musikerne spiller og synger for. Der vil være et par sange der præsenteres I koncert form. Men disse ligger typisk op til, at de også kan synges med på. 

Bandet spiller deres musik på anlæg med mikrofoner o.s.v. så alle kan høre hvad der spilles, synges og siges. Vi synger af 2 omgange med en pause i midten. 

De 60,00 kr. går til leje af Broagerhus, samt til at dække kørsel og anlæg for musikerne. I prisen er inkluderet en øl, sodavand eller en kop kaffe. 

- Dette er den sidste omgang fællessang af denne type I 2019. Vi evaluerer efter denne gang, om det er noget der skal fortsættes med I 2020. Så mød talstærkt op og bak op om et godt lokalt initiativ. For at vi kan forberede os så godt som muligt, vil gerne om I vil sende en SMS til 25339497 der fortæller hvor mange I kommer - på forhånd tak-😊 Fællessang kan noget helt specielt ❤️ - slutter Brian O’Driscoll fra Two or more. 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk