BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fakta i Broager skifter navn den 6. oktober

16-09-2022


Vi glæder os til navneskiftet, siger butikschef Annette Hansen.

Jens Juul Nielsen, Informationsdirektør i Coop, oplyser, at Fakta i Broager skifter navn til 365discount den 6. oktober som led i en udrulningsplan, som omfatter 130 Fakta-butikkers navneskifte.

- Der er gang i forberedelserne. Nu er den grønne stribe malet i butikken, og vi gør klar til at kunne tage en del flere varer ind og i et vist omfang nyt inventar, f.eks. en veganerkøler. Ideen er jo med navneskiftet, at vi skal være billigere og have flere varer, så hvor vi måske af én vare har 4-6 forskellige slags, så skal vi måske kun have tre fremadrettet, så vi skaber plads til det større udbud, fortæller butikschef Annette Hansen i Fakta i Broager. Hun har endnu ikke fået besked om, hvor meget vareudbuddet ændrer sig, fordi det er forskelligt fra butik til butik.

- Skal du også have flere ansatte?

- Det vil vise sig, men måske. I hvert fald lyder meldingen fra de nuværende 365-butikker, at de løber rigtig stærkt for at fylde hylderne op. Vi er pt 17 medarbejdere, og vi mærker jo allerede nu helt uafhængigt af navneskiftet, at indkøbsmønstret ændrer sig. Folk går virkelig efter tilbuddene og opsøger dem ved at følge med i tilbuddene i flere butikker, siger butikschefen, som ifølge informationsdirektøren i Coop også kan se frem til at få større frihed og et resultatbaseret incitament.

 

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk