BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fart over feltet - med 93 tilmeldte

26-06-2021U4-5-6-7 i BUI har haft deres sidste træning inden sommerferien. Det skulle der gøres lidt mere ved end normalt og derfor var forældre, søskende og andre familiemedlemmer inviteret med. Der var 93 tilmeldte til arrangementet.

Det var en broget flok børn der var delt op i de normale grupper suppleret med deres pårørende. Et festligt skue og en masse energi samlet på et sted. Lige til at blive forpustet over at overvære.  

I den yngste gruppe var der mest tale om leg med bolden, hvor alle deltog med højt humør. En sjov situation opstod, da der skulle løbes frem og tilbage. Her var en lille pige, formentlig en lillesøster, hun var i hvert fald yngre end spillerne. Hun ville også deltage og forsøgte i bedste stil at nå de større. Det lykkedes ikke helt, men hun havde det sjovt.

De ældre børn skulle spille mod forældrene. Her var der ingen tvivl om, at forældrene var dygtige, i hvert fald ifølge flere af dem. Men hovmod, på den gode måde, stod for fald og de tabte til børnene med 4 pinde. Men vigtigst af alt, så havde alle en god kamp og leg med bolden.

Flere forældre gav udtryk for, at det var en fornøjelse at se deres børn deltage i fodbolden og på den måde komme ud og røre sig og få skabt nogle sociale relationer væk fra al elektronikken.

Efter træningen var der stillet op til grillpølser og drikkevarer og ikke mindst en godtepose til at tage med hjem. Det var et hit på alle parametre.

BUI Rock havde sponsoreret en del af pengene til afholdelsen af denne afslutning for de mindste.

Træner Rasmus Duus og trænerteamet siger tak til BUI Rock for pengene.

Og når der ses tilbage på sidste weekends BUI Rock 2021, på nøjagtigt det samme sted som dagens træning, kan der jo trækkes en rød tråd fra deres målsætning og til virkeligheden. Pengene går til ungdomsarbejdet i foreningen. Både til stort og småt, det vigtigste er den gode oplevelse. 

Træningen starter igen efter ferien. Datoen er dog endnu ikke meldt ud, men når den foreligger vil den blive offentliggjort her på kalenderen på broager.dk.

-jørgen.