BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Festen giver over 100.000 kr. til hallen

07-10-2018Oktoberfesten i Broager hallen giver sædvanligvis på den gode side af 100.000 kr. til at gøre hallen endnu mere attraktiv for brugerne. Det oplyser fest-arrangør Michael Jørgensen.

- I sin tid - for ni år siden – startede vi med at samle penge ind til hal 2 projektet. Nu står hallen der, og nu bruges overskuddet til at gøre hallen endnu bedre, med indkøb af f.eks. bander og mål, reparationer i fitness centeret og til andre ting, der kan være med til at forbedre oplevelsen, for vi må ikke give hallen pengene som et tilskud til driften, oplyser Michael Jørgensen.

Hvad dette års overskud fra i lørdags, når det er opgjort, skal bruges til, er Ikke helt øremærket. Men måske der skal investeres lidt i motionscentret, siger Michael Jørgensen. Formanden for hallens bestyrelse, Aksel Nielsen, forventer at kunne fortælle mere efter et kommende bestyrelsesmøde.

50 frivillige var med til at sikre en rigtig god oplevelse i aftes. Det samme var de syv sikkerhedsfolk fra et professionelt vagtteam, som også opererer i Sønderborgs natteliv. – Det har altid en god præventiv virkning, så alle får en god fest, bemærker Michael Jørgensen og understreger, at der hvert år gøres en indsats for, at der sker lidt nyt, så deltagerne ikke oplever præcist det samme hvert år.

Årets 672 billetter er et maksimum. I år blev de solgt på 20 minutter.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk