BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fire foreninger og mange frivillige gør klar til parkunderholdning

11-07-2019Nu er de endelige planer for årets parkunderholdning ved at være på plads. Broager Erhverv, BUI Rock, Broager Udviklingsforum og Broager Kultur holdt møde onsdag aften for at få de praktiske detaljer på plads og få søsat parkunderholdningen i 2019, som tidligere skrevet om på broager.dk

Der er planlagt tre søndage i eftersommeren, nemlig den 4. august, den 18. august og den 1. september fra klokken 1400 til 1800. Intentionen er at genskabe en søndag i parken, hvor hele familien, venner og bekendte, naboer og andre der har lyst til at komme lidt hjemmefra kan mødes til en hyggelig eftermiddag med musik samt lidt at spise og drikke.

Der bliver aktiviteter arrangeret af spejderne for børnene og mulighed for at købe drikkevarer,  mad og lidt til den søde tand. Menuen sælges som madbiletter senest fredag før arrangementet i bagerafdelingen i Superbrugsen. Priser og muligheder fremgår af "menukortet".

Arrangørerne håber på stort fremmøde og forsøger at stemme vejrguderne milde, så vejret også spiller med.

Samtidig anmoder arrangørerne, at publikum støtter op om salget af mad og drikke, da alt overskud ubeskåret går til yderligere arrangementer. På denne måde har borgerne i byen og på Broagerland mulighed for at parkunderholdningen kan komme fast i kalenderen også fremadrettet de kommende år.

Musikplanen er tæt på at være på plads, men de sidste aftaler ventes at falde på plads indenfor de kommende dage. Se hvilke to bands der spiller de enkelte dage på broager.dk aktivitetskalender, der også  vil blive opdateret  med oplysninger på de enkelte dage.

Vel mødt de tre søndage i byens skønne park.

-jørgen.
 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk