BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Flemming Toft, Dynt, er ny præsident i Lions

12-05-2022


Den nye og tidligere præsident i klubben, Flemming Toft (tv.) og Torben Schütt.

Lions Club Broager-Gråsten har på generalforsamlingen valgt ny præsident med tiltrædelse 1. juli og sammensat bestyrelsen for det kommende år.

Flemming Toft, Dynt, er valgt som præsident. Han afløser Torben Schütt, Rinkenæs på posten, og foruden de to nævnte er følgende valgt til bestyrelsen:  

Vicepræsident Kristian Pallesen, Broager, sekretær Carsten Lydiksen, Broager, kasserer Benno Kay, Blans, klubmester Michal Pedersen, Gråsten og mentor Jan Christensen, Gråsten.

-Vore formål er at yde støtte til almennyttigt og humanitært arbejde lokalt, nationalt og internationalt, og på det seneste har vi ydet et tilskud på 10.000 kr. til Ukraine. Aktuelt efterlyser vi forslag til, hvem der i lokalområdet fortjener Oldtimerprisen på 50.000 kr., ligesom vi den sidste lørdag i maj ekstraordinært donerer 30.000 kr. Det gør vi i anledning af, at det er 30. gang vi arrangerer Oldtimerløbet, oplyser Flemming Toft.

- Endnu har vi ikke fået ansøgninger om at yde hjælp til ukrainske flygtninge i nærområdet, men også det behov er vi parate til at se på, hvis behovet opstår, tilføjer den afgående præsident for Lions i Broager-Gråsten, Torben Schütt.

 


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk