BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Flere bilister kan tage bedre hensyn - OPDATERET

13-05-2021Landsbylauget i Smøl har med opfordringen om at følge skiltningen og undlade at køre igennem Smøl rejst lidt af en trafikdebat på broager.dk Facebook – hvor tre indlæg afslører tilsvarende problemer andre steder i og omkring Broager by.

Lene Petersen fortæller, at man har det samme problem heroppe på Tværvej/Ringridervej. Folk bruger den som genvej…. og nogle kører stærk, selv om der efterhånden er mange små børn heroppe. Ville sådan ønske der kom bump eller, at den blev ensrettet.

André Andersen:
Ja det problem har Skodsbøl jo haft i mange år, og intet sket. Og underligt nok, trafikken foregår mest kun en vej og det mod containerpladsen, og især med overfyldte trailere uden nogen form for "holdeting. Så velkommen i klubben Smøl.

Rasmus Toft Duus
André Andersen, lige præcis den forseelse har jeg førhen været skyldig i. Et smut igennem Skodsbøl ind imellem ved lav fart så intet faldt af traileren på vej til containerpladsen. Det må I virkelig undskylde. Jeg så et opslag om det på Facebook og stoppede straks, så jeg tror faktisk, at det hjælper at gøre opmærksom på det.

Jeg er selv ked af, at mange glemmer at der altså bor folk omkring Mariegården i Broager, når de henter eller bringer deres børn. Her kører de lystigt afsted uden at se sig for med alt for høj fart, og gerne ind ad den retning der har indkørsel forbudt. Man skulle tro at de ligesom mig ikke har børn. 😉

 

OPDATERING 13. MAJ:

Venter på bump i Mølmark

Christian Koch Olsen
Der bliver også kørt rigtig stærkt gennem Mølmark. Jeg har haft fat i kommunen og fået bevilliget et bump ved vores hus men det er snart et år siden men det er ikke kommet endnu.

Malene Krogh Cordes
Det er ofte med livet som indsats hvis man færdes på Mejerivej i det tidsrum hvor der hentes børn på Mariegård... Selv de stakkels små skolebørn skal passe gevaldigt på - utroligt at Sønderborg Kommune er lige glade med at de trafikale forhold omkring Broager skole og ruten ned til Mariegård er så farlige. Der er blevet gjort opmærksom på problemet flere gange!

Claus Lundgren
Malene Krogh Cordes tror ikke kommunen er ligeglad, tror man skal starter med at kigge på forældrene.

Malene Krogh Cordes
Nu er det jo ikke de samme forældre der kører til Mariegård hvert år - og selvom der er udskiftning i forældrene køres der stadigvæk for stærkt. Folk idag har bare så travlt når der hentes børn, at farten desværre bliver alt for høj...