BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fodbold i eftermiddag lørdag i Broager

08-05-2021Efter et par kampe med mindre gode resultater tager Serie 1 holdet imod Bramming i eftermiddag på SUS Park.

Her skulle der gerne 3 point ned i sækken såfremt holdet vil spille med i den sjove ende af tabellen.

Efter det uheldige nederlag til Esbjerg hjemme, skulle holdet til Haderslev for at spille topkamp. Her var der op ad bakke i de første 30 minutter ifølge Cheftræner Rene Østerlíd.

Haderslev kommer foran efter 16 minutter og det giver dem overtaget. Men efter 31 minutter får BUI et straffespark, som "Iver" (Nicolai Bach Iversen) scorer på. Det giver så til gengæld BUI luft og troen på at de kan få point med hjem.

Resten af topkampen er meget lige i en rodet affære. Men det ender med resultatet 1-1 og 1 point med hjem.

I samme uge skulle holdet til Kruså for at spille mod Bov IF. Her var der tale om et lokalopgør, det eneste af slagsen i denne sæson.

Her kom BUI foran efter 12 minutter ved "Iver" (Nicolai Bach Iversen). BUI har kontrol på kampen og går til pause med samme føring. Efter 48 minutter scorer Ali Bajoumi til 0-2 og overvægt og spil er stadig BUI's.

Så skulle der gerne et mål mere til for at lukke kampen, men i stedet for Bov reduceret efter 61 minutter.

Indtil det 65 minut hænger spillet godt sammen for BUI, men derefter sker der flere fejl i kæderne og spillet bliver ikke særligt godt derefter.

Efter 75 minutter går det galt igen og Bov får udlignet på et klassemål. Bov spilleren får efter en BUI fejl muligheden og banker den direkte op i trekanten. Et mål som vist efter flere spilleres udsagn nok ikke lige bliver scoret igen.

Efter 86 minutter går det endnu engang galt. Bolden går ud over baglinien og linievogteren der står lige ved siden af, markerer for målspark. Dommeren der står betydeligt længere væk overruler ham og giver hjørnespark. Dette hjørnespark omsættes på et hovedstød til 3-2. Nu skulle BUI score for at få mindst 1 point med hjem fra grænsebyen, men desværre endte det med en sejr til hjemmeholdet.

Næste hjemmekamp er i eftermiddag klokken 1445 mod Bramming. Her gælder stadig Coronarestriktionerne, men de er hævet til 75 personer. Men BUI anmoder om at de overholdes, da der ellers kan blive uddelt bøder til både spillere, trænere og klubben ud over tilskuerne.

Serie 4 spillede i sidste wekend ude mod Midtals. Det startede med en første halvleg, der ifølge flere iagttagere har bedst i at blive lagt i glemmebogen. En skidt halvleg, hvor ikke ret meget fungerede ifølge spiller Philip Thorngrim. At Midtals så kommer foran efter 10 minutter, gjorde ikke sagen bedre.

I anden halvleg bliver spilet bedre og holdet får spillet sig frem til flere gode målchancer og efter 58 minutter bliver det belønnet, da Rafi Burhani får udlignet. Men det holder desværre ikke mere end 6 minutter, så er Midtals igen foran. BUI presser på og får scoret efter 86 minutter på en af de mange chancer holdet tilspillede sig.
Holdene havde hver en halvleg og dermed er det uafgjorte resultat i orden. Men havde BUI vundet, havde der ikke været urimeligt, baseret på mange chancer i 2, halvleg. Men som set før, skal holdet blive bedre til at omsætte deres mange chancer. 

I går aftes skulle holdet have mødt Kværs/Tørsbøl, men holdet stillede ikke op og dermed behøvede BUI ikke klæde om for at putte pointene i sækken.

Næste kamp er hjemme Kristi Himmelfarts dag mod Sønderborg Boldklub klokken 1400.

Puljen er efter 5 kampe meget tæt og der er kun 4 point mellem nr. 1 og en direkte nedrykningsplads. Så der er ikke plads til for mange tabte point, såfremt de vil spille med i den sjove ende. Det er lige nu tilfældet, da de ligger nr. 2.
 

-jørgen.