BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fodbold - pinseopsamling

09-06-2019


Serie 3 holdet spillede Kristi Himmelfartsdag ude mod Lundtoft 2. Her var BUI ikke på plads og klar fra start, hvilket medførte et hurtigt hjemmebanemål allerede efter 30 sekunder. Så kunne det kun blive op ad bakke, specielt også efter nederlag i de sidste 2 kampe.

Efter 10 minutter lykkedes det dog BUI og få udlignet ved Daniel Rasmussen. Det var en kamp med flere store chancer til BUI, men ind ville bolden ikke. Først efter 60 minutter bringer Mads Hansen BUI fortjent foran. Men i det videre forløb ville bolden ikke ind før det lykkedes yderligere 2 gange i de sidste 6 minutter, hvor "Dolle" (Christoffer Bach Iversen) scorer til 1-3 i det 86. minut og 1-4 i det 90. minut.

To dage efter hed modstanderen så Løjt IF hjemme på Broager Idrætscenter. Her håbede BUI på at kunne tage point fra puljens nr. 2. I den første kamp spillede de næsten lige op, men det endte med et nederlag. Denne gang skulle det gøres bedre.

I en flot og lige kamp kom BUI foran efter efter 35 minutter ved "Dolle" (Christoffer Bach Iversen). Men allerede lige inden pausen udlignede Løjt. I pausen aftalte BUI, at de skulle fortsætte med deres eget spil og ikke forsøge at spille det uafgjorte resultat hjem.

Men  igen kort efter pausen blafrede målmaskerne i BUI's mål, da Løjt kom foran 1-2. Lidt af en nedtur med scoringer til modstanderen kort tid før og efter pausen. Men BUI fortsatte med at spille fremad på banen og spillede ifølge Henrik Nygård fra trænerteamet forårets bedste kamp. Det blev efter 78 minutter belønnet med målet til 2-2 scoret af "Bisse" (Tobias Bach Iversen).

Kampen ender 2-2 og BUI cementerer deres 3. plads i puljen. De kan ikke længere rykke direkte ud og meget, hvis ikke alt skal gå glat før de kan komme i spil til en kamp om nedrykning.

Næste kamp er ude 2. Pinsedag klokken 1330  mod Sønderborg Fremad på Sundsmarkcenteret og sidste hjemmekamp er på næste lørdag klokken 1400. Mon ikke der kommer mange mennesker, da det er samtidig med BUI Rock.Så rammerne er sat til en god og forhåbentlig målrig lørdag eftermiddag inden festen for alvor går i gang på Idrætscenteret. Så vel mødt til både bold og fest.

Serie 5 holdet spillede sidste lørdag ude mod Haderslev FK og tabte 1-4 i den ifølge Philip fra træmerteamet den dårligste kamp i foråret. Alt hvad der kunne gå galt gik galt og der var ikke ret meget der fungerede. Kampens enlige BUI mål blev sat ind af Rasmus Andreassen lige før slutfløjtet.

Næste kamp er 2. pinsedag ude mod Hellevad klokken 1400 og sidste hjemmekamp er søndag den 23. juni klokken 1400 mod Haderslev FK på Idrætscenteret i Broager.
 

-jørgen.


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk