BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fodbolden i påsken OPDATERET

15-04-2022OPDAGERING AF SERIE 1 KAMPEN:


Serie 1 fik den sejr, som de har længtes efter. Sæsonens kampe har i denne sæson hidtil været ligeved og næsten pointmæssigt, men nu kom alle 3 point ned i sækken.

Varde tabte denne Skærtorsdag med 2-0, begge mål scoret af "Iver" (Nicolai Bach Iversen) efter henholdsvis 14 og 23 minutter.

broager.dk følger op på kampens forløb i løbet af påsken med reaktioner og kommentarer fra aktørerne.

Men det vigtigste er nu, at drengene er kommet på tavlen. Næste kamp er igen ude, denne gang den lørdag den 23. april i Rødding.

--


I påsken er der to kampe i BUI regi og en enkelt mere på tirsdag:

Serie 1 spiller hjemme i dag Skærtorsdag mod Varde IF. Kampen spilles i Gråsten på Aarsbjerg Idrætscenters kunstgræs. Kampen starter kokken 15.15.

Det begynder at snerpe til for holdet, da de har tabt de første tre kampe i sæsonen. Først hjemme mod Ribe, hvor de tabte i de døende minutter af kampen efterfulgt af nederlag ude mod først Haderslev og i sidste weekend mod Aabenraaa. 

I den sidste mod Aabenraa var det en meget jævnbyrdig kamp ifølge en tilskuer og det havde ikke været ufortjent at BUI havde fået point med hjem. Men desværre endte kampen 3-2, samme resultat som i Haderslev ugen før. Målene scoret af Hassan Bajoumi og "Dolle" (Christoffer Bach Iversen).

Så nu skal der point på kontoen, men Varde har i denne sæson lagt godt ud ligger midt i feltet og har vundet to og tabt en enkelt. 

Serie 4 skulle have spillet i påsken, men kampen er blevet flyttet til på tirsdag på SUS Park, hvor modstanderen er Sønderborg Fremad. Kampen fløjtes igang klokken 19.00.

Efter den tabte kamp mod Nordals 1 spillede holdet ude i søndags mod Nordals 2. Her var der spil til 1 mål og som det blev refereret af Philip Thorngrim, så havde BUI målmanden bolden i størrelsesorden en håndfuld gange ialt. Så det har været en kølig fornøjelse. Kampen ender 0-9, målene scoret af  Anders Jensen, Philip Thorngrim, Rafi Burhani, Magnus H. Albæk med 2, Arton Pesci med 2 og Mikkel Nicolajsen med 2.

Serie 5 spiller 2. Påskedag hjemme på SUS Park mod BNS. Kampen fløjtes igang klokken 1600.

Her har holdet ikke spillet siden de spillede Gråsten ud af banen med 9-1 helt tilbage til den 3, april. Så mon ikke de er sultne og får netmaskerne til at blafre lystigt igen på mandag ?

Så kig forbi og se drengene spille i de kommende dage. Lidt frisk luft ovenpå påskefrokosten eller som opladning til den senere er vel ikke det værste der findes. Vejret ser ud til at blive fornuftigt.
 

-jørgen.