BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

For at se futsal skal du NU bestille billet

08-11-2021


Futsal stiller store krav til teknisk kunnen.


Udendørssæsonen var endnu ikke afsluttet inden BUI Senior gik i gang med at forberede sig på Futsal Ligaen 2021-2022.

Flere måneders forberedelse på det administrative plan er nu til ende og spillerne er også på vej op i fart og de ser frem til den nye sæson.

Sæsonens første kamp er på fredag klokken 2030 i Broagerhallen mod Skive. Et hold som BUI kender fra de sidste par sæsoner og nok mest for det medrivende drama i slaget om den direkte oprykning fra for 2 år siden. BUI vandt og Skive kom også med op efter Play Off.

Skive må forventes at komme med en tilgang til at få 3 point, da de tabbte den første kamp hjemme mod Hjørring Futsal med 0-4. Så der er udsigt til endnu et drama mod Skive.

I år skal der bestilles biletter, som koster 20 kroner stykket. De kan bestilles ved at klikke HER

Eventuelle billetter i overskud vil kunne købes i døren, men det anbefales, at købe det i forsalg.

Det er lykkedes at få træner Dan Nielsen fra sidste sæson til at være én af de bærende kræfter for holdet. Han danner i denne sæson makkerpar med Hisham Al-Bakaa. Begge har god erfaring fra tidligere sæsoner i Futsal Ligaen.

Grundspillet bliver spilet over en kamp mod hver modstander, enten ude eller hjemme. For BUI har det flasket sig, at der spilles 3 hjemmekampe og kun 2 udekampe.

De 2 sidste hjemmekampe er lørdag den 27. november klokken 1900 mod Aalborg Futsal Klub og 30. november klokken 1900 mod Sønderborg Futsal. Datoerne er også lagt i kalenderen på broager.dk

Det er et meget presset program, men der er sat en deadline fra DBU's side, at grundspilskampene skal være afviklet i starten af december.

Efter grundspillet vil der blive mesterskabsspil og nedrykningsspil, men datoer og andet praktisk er ikke helt på plads endnu. Mere her, når det foreligger.

Kampene vil ikke blive livestreamet i grundspillet, men efterfølgende vil det blive lagt ud på nettet.
BUI har også fået et 2. hold i Futsal og de skal spille stævner for at kunne kvalificere sig til en mulig plads i 1. division. Her er der tale om stævner, hvor de bliver lagt ud efterhånden og dermed ikke nogen fast turneringsplan. Første omgang er i Augustenborg Hallerne lørdag den 13. november, hvor der skal afvikles 3 kampe fra klokken 1000.

Så der er noget at se frem til for Futsal entusiasterne og andre, der vil opleve den gode stemning i hallen, når drengene spiller. Så kig forbi på fredag, når 1. hurdle i Futsal Ligaen skal tages.

-jørgen.