Broager.dk

Forårsudstilling på Cathrinesminde fra søndag den 2. april

For første gang i Forårsudstillingens historie er der gratis adgang til Broagerlands Kunstforenings forårsudstilling på Cathrinesminde Teglværk. Udstillingen åbner på søndag den 2. april kl. 14 og kan ses i hele april måned tirsdag-søndag kl. 10-16.

– Museet på Cathrinesminde har jo lukket i år, så publikum skal ikke igennem billetsalget men kan gå direkte til kunstudstillingen, som kunstforeningens frivillige holder øje med på skift, fortæller Mona Nielsen, formand for Broagerlands Kunstforening.

Medlemmernes vil ikke være til stede hele tiden og supplerer derfor med en kameraovervågning –  i forvisning om, at publikum ikke flytter rundt på noget eller det, der er værre.

Traditionen tro er der fire udstillere. To danske og to tyske.

– Aftalerne blev indgået i efteråret, og på dagen for aftalen om at mødes på Cathrinesminde fik vi at vide, at museet blev lukket hele 2023. Men det ændrede ikke noget for hverken kunstnerne eller os – men betyder jo så, at det for første gang i de omkring 15 år, vi har budt på forårsudstillingen på Cathrinesminde, ikke koster noget, fortæller Mona Nielsen.

Alle er velkommen til ferniseringen lørdag kl. 14. Udstillingen åbnes af Christel Leiendecker, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing