BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Forskud på ringriderfesten

12-05-2019Broager Ringriderforening har 16 æresmedlemmer, som i weekenden fik lejlighed til at tage forskud på ringriderfesten ved en komsammen på Broagerhus. De var inviteret sammen med ledsagere til nogle hyggelige timer, hvor der blev tid til en snak, og ro til at hygge sig med hinanden, og 13 af æresmedlemmerne deltog, så i alt 20 fik nogle hyggelige timer sammen.

- Da vi for år tilbage havde ringriderfrokosten, var æresmedlemmerne selvfølgelig inviteret med, og siden da har vi om søndagen samlet dem i det lille telt på pladsen. Men dels var pladsen trang, dels har det været svært at få en snak, og derfor har vi i år fulgt et forslag fra én af de nye æresmedlemmer, Erik johannsen, om at samle æresmedlemmerne på Broagerhus, fortæller formanden Anne K. Jonsson og tilføjer, at arrangementet lørdag er gået så godt, at det bliveren tradition.

En anden tradition er, at ringriderforeningen inviterer alle interesserede til en orientering om den praktiske afvikling af årets fest. Og dette orienteringsmøde er aftalt til mandag den 20. maj. – Vi plejer at være 40-45, som er engageret på den ene eller anden måde. Men jeg vil gerne sige, at alle er velkomne. Selvom vi ikke oplever akut brug for mange flere fri villige, er der altid en plads til den, som melder sig og gerne vil give en håndsrækning, siger Anne K. Jonsson.

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk