BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Forsyningen tilbyder afdragsordning

16-09-2022


Sønderborg Forsyning sender snart regninger på vand, spildevand og affald, og er man økonomisk klemt, tilbyder Forsyningen, at man kan indgå en afdragsordning. Det fremgår af deres hjemmeside.

”Prisstigningerne har ramt danskernes økonomi, og vi kan ikke gøre noget ved den nuværende verdenssituation, men vi har valgt at hjælpe vores kunder, så godt som vi kan. Det gør vi ved at tilbyde en afdragsordning, som forhåbentlig kan være en hjælp for de af vores kunder som ønsker det,” fortæller lederen af Kundeservice, Mette la Cour.

Sådan fungerer vores afdragsordning

Hvis man indgår en afdragsordning, skal man betale et engangsgebyr på 100 kr. pr. regning pr. husstand samt renter. Gebyret dækker de omkostninger, der er ved at få oprettet en afdragsordning.

”Vi håber, at afdragsordningen kan skabe et pusterum for de af vores kunder, der er blevet ramt økonomisk som følge af energikrisen og inflationen”, siger Mette la Cour og fortsætter,

”Hvis der er noget, vores kunder er i tvivl om, står vi klar til at svare på spørgsmål. På vores hjemmeside kan der findes flere informationer om vores afdragsordning, og vores kundeservice står også klar til at besvare spørgsmål over telefon og mail.”

Tilmeld dig afdragsordningen her: www.sonfor.dk/afdragsordning/


Hoved sponsorer

 

Sponsorer


Broager.dk