BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fortæl gerne, om du er punkteret på stien til Skelde

18-07-2020


(Foto: Kurt Krogh)

Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug har efter et møde med Sønderborg Kommune nu igangsat en brugerundersøgelse. Cyklister, der kører på den nye cykelsti til Skelde, må meget gerne reagere, hvis de har været udsat for en punktering.

I februar i år omtalte broager.dk problemerne med flintesten og en række punkteringer, som bl.a. Kurt Krogh oplevede – og som fik eleverne på Adventure Efterskolen i Skelde til at rase og mountainbike-klubben til at fravælge at køre på stien.

I foråret havde Jørn Carstensen fra kommunens tekniske forvaltning planlagt et møde med Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug for at få afklaret, om der fortsat er problemer med punkteringer på stien. Mødet blev udsat på grund af corona men er nu gennemført.  

-DSG Landsbylaug har haft møde med teknisk forvaltning for at samle op på problemerne med punkteringer på den nye cykelsti til Skelde, og frem til 15. september vil der være mulighed for at indrapportere punkteringer til Dynt-Skelde-Gammelgab Landsbylaug, så der kan følges op på, om punkteringer stadig er et problem, oplyser kasserer i landsbylauget, Roy Hansen.

Skriv: Punkteret

Hvis du har oplevet at punktere på stien fra Broager til Skelde, så send en SMS eller en mail til én af disse tre kontaktpersoner – og skriv: Punkteret.

 

Christopher Mose                                               
SMS 6086 8466 eller mail       Cmose@Danfoss.com                                                                                                                         

Tina Toft                                     
SMS 2476 5157 eller mail       Tinatoft@hotmail.com                                                                                                                        

Roy Hansen                                
SMS 2290 0584  eller mail      Royhansen1959@gmail.com

 

Læs omtalen i februar ved at klikke HER


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk