BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fortovet var ved at skride

03-05-2022


Foto: Jørgen Michelsen

Det er vist efterhånden gået op for de fleste, at der er spærret i krydset Storegade/Ramsherred/Nejsvej i Broager.

Men lige nu er der opstået et par yderligere problemer, der gør, at det er svært at komme rundt. Fortovet på til Storegade er spærret, og det er nødvendigt at tage turen hen over græsplænen og op langs muren ind til Annas Minde.

Det skyldes, at der opstod problemer i forbindelse med etableringen af en brønd i starten af Storegade. Her gik der hul på en ledning og det betød, at fortovet var ved at skride. 

Der arbejdes på sagen og Arkil forventer, at det kan være afsluttet sidst på ugen, så fortovet igen bliver farbart. Det er ikke en optimal løsning, men det er den eneste mulighed lige nu ud over at spærre helt og det må siges at være værre. Men der kan skal stadig opstå udfordringer, da der ikke ret meget materiale for kabler og andet gemt inder jorden.

For personer, der ikke kan tage turen over stok og sten, er de nødsaget til at tage turen ad Nejsvej. Her er fortovet åbent hen langs den gule bygning. Et stykke nede ad vejen kan den krydses og turen fortsættes op ad Vestergade.

Men vær opmærksom på, at der ved passage af vejen er løst sand og grus samt arbejdskørsel. Ud over det, så skal trafikken fra Mejerivej og op i byen også op ad Vestergade her, da vejen direkte fra Mejerivej til Vestergade er ensrettet i den modsatte retning. 

-jørgen.