BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Fortsat en chance for oprykning

28-10-2021Både i fodboldens Serie 1 og Serie 4 har BUI stadig mulighed for at rykke op. Men det kræver point.

I aften spilles den vigtigste kamp i mange år for BUI Senior. Det drejer sig om Serie 1 kampen ude mod Kolding, hvor der skal mindst 1 point med hjem i sækken. Ellers er 2. pladsen i gruppen og dermed kvalifikationskampene til oprykning til Jyllandsserien væk. Eller næsten da, men det venter vi med, såfremt det måtte blive nødvendigt. 

For det gik desværre ikke i sidste weekend i Guderup mod Ribe. Her skulle holdet hente 1 point, men Ribe ville det anderledes. Holdet kom bagud i 1. halvleg med 0-1 og efter pausen fangede de endnu et mål. Så det så skidt ud, men holdet formåede at få reduceret og udlignet, så stillingen små 10 minutter var helt i skabet- Men da BUI fanger yderligere 2 mål i slutminutterne ender kampen 2-4, BUI målene scoret af Nicklas Østerlid og Søren Liljegren.

Ifølge Træner Rene Østerlid var det en skidt indsats af holdet og de gav alt for meget væk. Som det blev beskrevet "Man skulle næsten tro, det var juleaften."

I aften er der en ny kamp og lad os håbe, at de formår og få det ene point. Intet andet tæller.  Så tryk tommelfingre for drengene i aften.

Serie 4 tabte ligeledes i sidste weekend og denne gang til Sønderborg Boldklub med 4-3. Målscorer for alle 3 mål blev Asger Jeppesen.

Holdet kom bagud i 1. halvleg med 1-0 og efter pausen fangede de yderligere 3 mål, så der efter 70 minutter stod 4-0 til hjemmeholdet. Derefter begyndte BUI at få spillet til at hænge sammen og spillede ifølge flot fodbold i de sidste 15-20 minutter. Det gav bonus 3 gange, men ikke nok til at vinde kampen.

På søndag klokken 1300 hedder modstanderen Nordals. Her er kravet ganske simpelt, kampen skal vindes med 2 overskydende mål, så er alt på plads og oprykning til Serie 3 er en kendsgerning. 

Kampen står til at spilles på SUS Park, men såfremt den bliver flyttet pga. baneforholdene vil det blive meddelt her på broager.dk

-jørgen.