BROAGER.DK
BROAGERLAND OG BYENS DIGITALE SAMLINGSSTED

Nyheder

Forventer at også erhvervsudvikling er på dagsordenen

02-10-2017


Nanna Hansson, Sønderborg, følger MIT BROAGER

Måske vil processen om by strategi og områdeinitiativ vise, at de haller, vi har i Broager, kan bruges til noget helt andet end produktion og lager, siger Nanna Hansson, Sønderborg, om hvorfor hun interesser sig for Broagers udvikling. Hun vil løbende følge den proces, kommunen har sat i gang for at beskrive, hvordan byen og området kan udvikle sig.

- Også erhvervsdelen tror jeg jo, der vil komme forslag til at udvikle, og så vil vi da gerne være klar og selvfølgelig udnytte de muligheder der opstår for at bidrage med at tiltrække lejere, fortæller hun til broager.dk. Baggrunden er, at Hansson Erhverv har 2.400 kvadratmeter til udleje på Nejsvej i de fire store haller. 800 kvadratmeter er ledige til udleje lige nu.

- Det er to år siden, jeg købte min far ud og overtog virksomheden, så jeg er 2. generation - men 3. generation i byggebranchen efter min farfar, der etablerede Hansson Byggeforening.

Lokalerne på Nejsvej er de eneste, vi har i Broager, og i Sønderborg spænder udlejningen fra 42 kvm lager på Ellegårdsvej til udlejen til Idémøbler på Grundtvigs Allé. Den nyeste lejer på Nejsvej i Broager flyttede ind i fredags. Læs mere fredag i denne uge. (indflytterne har ikke tid til interview før).

 


Hoved sponsorer

Sponsorer

 

Broager.dk